Nyby

发行商: NYBY AS
评价:
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 挪威 中Nyby 的下载量历史排名。
排名历史显示Nyby在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Nyby在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 挪威
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

DETTE ER NYBY
Nyby er et digitalt verktøy som kobler ressurser og behov i samfunnet vårt. Nyby gjør det enkelt å be om hjelp, og enkelt å bidra. For alle. Nyby kobler mennesker.

Nyby er en app, men vi liker å tenke på det som en ny måte å organisere velferdssamfunnet på. I Nyby kan offentlige, ideelle, frivillige og private organisasjoner, jobbe side om side med pårørende og naboer.

SLIK VIRKER DET
Nyby er bygget opp rundt grupper. Du kan for eksempel bli med gjennom at du er medlem i en frivillighetssentral, sogner til en hjemmetjeneste eller er ansatt i en avdeling som bruker Nyby.

I Nyby får du tilgang til en personlig meny av kanaler som du kan legge forespørsler i, og du får se en oversikt over hva din gruppeleder har godkjent deg for å kunne bidra med.

Slik kan du på en enkel og trygg måte for eksempel legge ut en forespørsel om at noen kan gå et ærend, eller følge til legen, eller du kan selv bidra med språktrening eller hjelp til å bruke datamaskinen. Alt ordnes ved hjelp av appens meldingstjeneste og avtalefunksjon. Og, lurer du på noe er din gruppeleder tilgjengelig bare ett klikk unna.

Klar for å flytte inn i Nyby? Velkommen til den nye landsbyen.

nyby omsorg er n social networking helse as productivity social networks social networking sites the social network social network networking sociale. productive social media apps social point soci socal all social apps

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Nyby 的看法。
4.1
10 条评价
该应用没有评论……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。