Offroad Farming Tractor Cargo

发行商: Jamshaid Ali
评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 中国 中Offroad Farming Tractor Cargo 的下载量历史排名。
排名历史显示Offroad Farming Tractor Cargo在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Offroad Farming Tractor Cargo在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 中国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Börja jordbruks karriär i Off-road jordbrukstraktor Cargo på mobiler och surfplattor! Ta kontroll över din gård och dess fält för att uppfylla dina skörd drömmar.

Denna odlingssäsong lära sig att odla och plöja din bondgård mark i Off road jordbrukstraktor Cargo utmärkt äventyr 3D spel. Finns för alla åldrar i Google Play Store för din telefon och tabletter. Om du älskar maskiner sedan ditt kommer att gilla plöjning och jordbruk på landsbygden by. Lev livet som verkliga bonde med gigantiska maskiner att plöja din jordbruksmark och skär träd som timmer. Play Off-road jordbrukstraktor Cargo spel för att driva skogshuggare lastbilar och driva grävmaskin kranar på kullar, berg och branta stigar.

spelande;
 Sitter bakom ratten i agrigate traktor kör för plantage och ladda din traktor med andra realistiska bilagor som skördare, såmaskin, traktor och mer. Styr i omvänd att fästa jordbruk frenesi bilagor till din traktor. Fäst trailer och resten av bilagor plöja din mark och förbereda den för sådd processen. När du använt såmaskin gör dig redo att vattna din mark för friska grödor i dina fält. Vattning kommer att ge dig bra raps, majs och vete grödor fästa skörd fastsättning skära hö från fältet. Bestiga ett högt berg, ras längs den smala steniga åsen, övervinna svåra lera patchar och undvika att fastna i en smal dike. Gyllene chans att bemästra 3D traktor körkunskaper på kurviga vägar och svängar. Upplev känslan av en riktig jordbrukstraktor Cargo och roa i Hill Climbing Off Road Adventure. Njut galenskap beroendeframkallande extrema off road körning med komplexa hill climb köra uppdrag.

 Ladda ner det här spelet gratis och njuta av realistiska jordbruk erfarenhet som aldrig förr. Du spelade många spel på gården och mycket med hinder detta spel erbjuder dig fantastisk spelupplevelse som aldrig förr.

Coolaste funktionerna Off road jordbrukstraktor Cargo
* Attraktiva 3D-miljö
* Verkliga livet bonde traktor krone med flera bilagor för skördesäsongen
* Smidig och enkla kontroller
* Smidig styrning, bromsar, Drifting och lyftning
* Real-time Farmer Experience

Dina återkopplingar och betyg är värdefulla för oss att hålla oss upptagen för att skapa roligare i spelen för att underhålla dig, din familj och dina vänner. I fallet om du hittar några fel som behövde lösas bara skicka ett mail till oss, kommer vi att förbättra den och svara på e-post så snart som möjligt.

farm sim farm truck

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。