App 排行榜

查找应用

OTP Junior Next

发行商: OTP Bank Nyrt.
价格: 免费

应用排名历史

查看OTP Junior Next在中国的下载排名历史。

排名历史显示OTP Junior Next在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪OTP Junior Next在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Továbbtanulásra készülsz, de még nem vagy benne biztos, hogy merre tovább? Az OTP Junior Next Jövőtervező kérdőívvel most könnyen megtudhatod, hogy mik az érdeklődési köreid, illetve azok az erősségeid, amik majd segíthetnek kiválasztani a hozzád legjobban illő karriert!
Ezen kívül azt is láthatod majd a kérdések megválaszolásával, hogy mennyire bánsz okosan a pénzeddel, mire kell majd figyelned a jövőben! Töltsd ki a tesztet, és kezdd el tudatosan tervezni a továbbtanulást!

Ha pedig fesztiválra, menő cuccokra, mozira, nyaralásra gyűjtögetnél, vagy csak szeretnél egy kis (zseb)pénzt félretenni, akkor az OTP Junior Next alkalmazás okos szűrőfeltételeinek segítségével megtalálhatod az ehhez vezető legjobb utat. Emellett beállíthatsz magadnak célmegtakarítást is, melynek megvalósulását nyomon követheted a bevételeid és kiadásaid alapján.

Technikai feltételek
iOS: 10.0 és újabb

Junior Next
A Junior Next használatához regisztráció szükséges, melyet az alkalmazás letöltését és megnyitását követően a mobilodon végezhetsz el.

Funkciók:

- Jövőtervező: tudd meg egyszerűen, hogy milyen továbbtanulási lehetőségekben, és lehetséges jövőbeli karrierekben érdemes gondolkoznod!
- Célok: a pénzügyi tudatosság jegyében állíts be magadnak egy megtakarítási célt, hogy a bevételeid és kiadásaid vezetésével követhesd nyomon a teljesülését!
- MoneyBag: nézd meg, hogy várhatóan milyen havi költségekkel kell majd számolnod a tanulmányaid alatt, és tervezz előre!
- Értesítések: legyél képben, hogy hol tartasz a céljaid elérésében!

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 OTP Junior Next 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。