App 排行榜

查找应用

OVERSPORT

发行商: OVERSPORT LTD
价格: 免费

应用排名历史

查看OVERSPORT在中国的下载排名历史。

排名历史显示OVERSPORT在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪OVERSPORT在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Oversport platforma e vetme sportive televizive shqiptare e cila transmeton ekskluzivisht SERIE A TIM për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës. Oversport mundëson për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit që jetojnë e punojnë në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G/5G.
Me nisjen e sezonit të ri sportiv, OVERSPORT do të transmetojë për ju të gjithë Serinë A Tim për një total prej 10 ndeshjesh ekskluzivë në ditë, të cilës do ti shtohet edhe Liga Skoceze.

ÇFARË SHIKON ME OVERSPORT MOBILE?
Me Oversport , ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk duhet të zgjedhë mes programeve sportive dhe impenjimeve të tjera sepse me Oversport mund t'i shohësh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë në rrugë, autobus, plazh etj. Ju mund te shikoni sportin që dëshironi në çdo kohë në çdo vend me një klikim të vetëm!
Përveç ligave të futbollit SERIE A TIM dhe SPFL, paketa e abonimit përfshin evente e kampionate nga shumë disiplina të ndryshme sportive. Gjithashtu nëpërmjet kanaleve tona do keni mundësinë për të ndjekur filma dhe dokumentar të ndryshëm mbi sportin.
Me "Catch Up" mund të shikoni të gjitha programet e preferuara dhe pas përfundimit të tyre. Live Tv lejon kryerjen e regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.
Paketa e abonimit përfshin dhe Video on Demand me një galeri të pasur me evente të ndryshme sportive. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të perzgjidhni nëntituj në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

Vëmendje:
Oversport mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbsp 3G,4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar mb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje "small screen" në tjetrën duke bërë më parë "log out"(dalje) nga pajisja fillestare.
Shikoni online në telefonin dhe tabletin tuaj.
Sport dhe Turnetë që mund të shikoni në Oversport janë:
• Kampionati i SERIE A TIM
• Liga Skoceze (SPFL)
• Garat e Klubeve CEV (Kampionati evropian i volejbollit)
• Ligat Evropiane CEV, Kualifikimi Olimpik, Gara në plazh dhe dëborë 2021 - 2025
• Turi Botëror i Atletikës 2021-2024
• Turi botëror i lojërave të brendshëm të atletikës
• Maratona Romë & Berlin
• Lojërat Paraolimpike Paris & Pekin
• Turi botëror i (Shoqatës Profesionale të Squash) / (PSA) (Burra & Gra)
• Turi i eSERIA A
• Lajmet e fundit mbi sportin me vetëm një klikim;
• Filmat dhe seritë televizive më të mira nga bota e sportit;

Kujdesi ndaj Klientit:
Operatorët tanë janë në dispozicion online Non-Stop 24/7 Facebook/Twitter/Instagram. Mob: (355) 69 349 6564 | Viber/Whatsapp: (355) 69 349 6564 | Email: info@oversport.al.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 OVERSPORT 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。