App 排行榜

查找应用

Perenner

发行商: InfoPartner AB
价格: 2.99 USD
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看Perenner在瑞典的下载排名历史。

排名历史显示Perenner在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Perenner在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Vill du förändra din trädgård? Till din hjälp så har vi nu tagit fram ”Perenner” för iPhone som snabbt hjälper dig att välja lämpliga perenner och lökväxter.

"Perenner" är en applikation som är utvecklad för svenska växtförhållanden. Den innehåller nästan 1000 olika arter och sorter, samt mer än 900 inspirerande bilder och mängder av nyttig information. Dess enkla gränssnitt gör den lätt att använda och du kan snabbt få information och förslag på lämpliga perenner och lökväxter. Databasen är integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

---------

"Perenner" har tre huvudfunktioner:

* En lista som visar perenner i bokstavsordning och som kan sorteras efter svenskt namn, botaniskt namn eller växtfamilj. Det finns även en textsökningsfunktion, så att du snabbt ska kunna hitta ett växtnamn som du letar efter.

* Alla bilder som finns i applikationen kan presenteras i bokstavsordning och om du inte vill bläddra manuellt så kan du trycka på play, luta dig tillbaka och njuta av ett nästan 40 minuter långt bildspel.

* Med hjälp av en unik filtreringsfunktion kan du kombinera flera växtegenskaper och få en träfflista som visar de växter som passar in. I sökningen kan du kombinera färg, blomningstid, höjd, växtplats, jordtyp och härdighet. Du kan med andra ord snabbt hitta den där härdiga, blåa perennen som blommar under sommaren och passar i just din skuggiga rabatt.
När du hittar växter du tycker om så kan du lägga till dessa i din favoritlista för att snabbt kunna hitta dem igen. Du kan naturligtvis även visa favoriterna i ett bildspel.

Varje växtart presenteras med en utförlig växtbeskrivning, innehållande information om härdighet, utseende, växtplats, planteringsavstånd och förökning. Notera att appen inte innehåller alla perenner och lökväxter som kan odlas i Sverige. Förteckning över alla perenner och lökväxter som ingår i appen finns på hemsidan http://www.gardenapps.se

För att underlätta olika skötsel- och förökningsmoment, finns länkade videolektioner som steg-för-steg visar hur du utför varje moment. Dessa videolektioner ligger dock inte i applikationen, utan de kräver tillgång till Internet. Tänk på att datatrafik kan medföra en extra kostnad beroende på vilken typ av abonnemang du har.

I applikationen finns även utförlig information om plantering, skötselråd och vilka skötselmoment som skall utföras vid varje årstid.

Så oavsett om du är hobbyodlare eller trädgårdsexpert så är ”Perenner” applikationen för dig. Nu kan du ha informationen i fickan, oavsett vart du är…

---------

Applikationen är utvecklad i samarbete mellan InfoPartner AB och semaro.

InfoPartner AB har under mer än 20 års tid drivit en partiplantskola samt under senare år utvecklat flera olika PC-programvaror för trädgårdsbranschen.
Exempel: Perenner och lökväxter, En friskare trädgård, Skötselplan för utemiljö och Trädplan.

Programmen används både av hobbyodlare, parkförvaltningar och trädgårdsutbildningar i de nordiska länderna.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Perenner 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。