欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Pixeline - 1 til 10以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Pixeline - 1 til 10

发行商: Krea Medie A/S
评价: 还没有评级
价格: 2.99 USD
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 丹麦 中Pixeline - 1 til 10 的下载量历史排名。
排名历史显示Pixeline - 1 til 10在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Pixeline - 1 til 10在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 丹麦
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Tænk hvis alle tal i verden pludselig forsvandt? Så ville du ikke kunne tælle ting, du ville ikke kunne finde den opgang du bor i - og du ville ikke engang kunne huske hvor gammel du er!

Mange børn kan tælle til 10 i god tid inden de når skolealderen. Men kan de også genkende de skrevne tal? Tal kan jo se meget forskellige ud, når man støder på dem overalt i det daglige liv - som på legetøj, skilte, plakater, i bøger og skrevet med håndskrift. Og hvad der måske er endnu vigtigere - forstår de fuldt ud den værdi et tal repræsenterer?

Pixeline, Anna og Elvis er gode venner. De elsker at fantasere og diskutere ting - når de, sammen med dig, går på opdagelse nede i gården for at finde tal. Pixeline og fortælleren fører dig sikkert gennem det fascinerende og hyggelige danske gårdmiljø med et væld af sjove karakterer.

Dette spil er bygget op omkring tre missioner: Først skal vi ud og lede efter de forsvundne tal, så vi (et for et) kan få dem tilbage. Undervejs lærer du at tegne/skrive tallene 1 til 10. I anden mission går vi videre og leger gemmeleg med tal, med udfordringer som “find 3 femtaller!”. Den sidste del af spillet går ud på at finde grupper af ting (som sten, sokker og duer) i bestemte antal. Hver gang du spiller, er oplevelsen lidt anderledes.

Spillet er tilgængeligt på både dansk, engelsk og tysk - og talen bliver automatisk valgt udfra sproget på din enhed.

Om serien
Denne app er en del af en serie, der omhandler tal, hvor drenge og piger i før-skole alderen (3-6 år), på en sjov måde, øver sig i tallene 1-10 - og samtidigt eksperimenterer, leger og bliver mere robuste. Spillerne lærer at genkende tal de ser i hverdagen og de lærer at forstå at et tal har en værdi. Desuden opdager de, hvor forskelligt det samme tal kan se ud grafisk, hvordan man tegner/skriver tal, de lærer hvad det vil sige at dele i portioner - og de begynder endda at regne med helt simple plus- og minusstykker. Disse apps hjælper små børn til at blive stærke, fagligt og personligt, så de bedre kan overkomme udfordringer i skolen og i livet generelt.

1 to 10 game 1-10 app sjov matematik regning matematik spil til børn sjov matematik spil matematik spil til ipad 1 to 100 game matematik matematyka hang ten 10 square matematika top ten tin tuc tin tin matematik spil matematik ben 10 games 1p

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。