欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Skytracker - vær fra SMHI以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Skytracker - vær fra SMHI

评价: 还没有评级
价格: 1.99 USD
兼容性: iPhone, iPad & Apple Watch

应用排名历史

查看 挪威 中Skytracker - vær fra SMHI 的下载量历史排名。
排名历史显示Skytracker - vær fra SMHI在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Skytracker - vær fra SMHI在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 挪威
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Sky Tracker viser en detaljert lokal værmelding for de geografiske koordinatene der du er akkurat nå, time for time. Værmeldingen for nedlasting fra SMHI fremme ny modell som dekker hele Norden med et rutenett oppløsning på ca 2 km.

Sky Tracker, får du en mer detaljert og mer relevant prognose. De fleste programmer prøver å avslutte dagen med en kort beskrivelse av været. Hvis været varierer i løpet av dagen, som den vanligvis gjør, gir denne beskrivelsen et generelt bilde om været. Sky Tracker kan imidlertid svare på spørsmål som: Når blir det regn i dag? Når vil solen igjen? Når vinden stilner av? Hvor lenge er stormen? ETC.

De attraktive vær grafikk er laget av BBCs kjente og prisbelønte grafisk designer Mike råd.

Apple Watch

Hvis du har en Apple Watch, vil du kunne se estimert tid for neste regnskyll i løpet av en 7 dagers periode, og du vil få en melding når det er fare for regn eller snø.

Skriv til oss om du har kommentarer eller forslag til forbedringer. Adressen til oss vil du finne supportDetail URL her i App Store.

For de av dere som ønsker å vite mer ...

Sky Tracker er basert på prognose data fra SMHI nye høyoppløselige meteorologiske modellen.
En stor forskjell fra den forrige modellen er at gitteret avstanden er mye kortere, ca 2 km i stedet for 11 km som resulterer i en mye bedre lokal værmelding. Sky Tracker sender de geografiske koordinatene til SMHI API og svaret vil være 10 dagers værvarsel innenfor 2 km radius. Denne prognosen modellen oppdateres i en fire timers mellomrom, døgnet rundt.

Siden værvarselet kommer fra en matematisk modell, har vi tatt den frihet å ignorere nedbør under 0,5 mm / t. Dette representerte det beste vår følelse av hvordan folk oppfatter nedbør. For å endre dette, er du velkommen til å gjøre det i Innstillinger-appen.

Hvis du trykker på vær-ikonet, kan du ta en titt på de ubehandlede rådata fra SMHI API.

Til SMHI skriver på sin nettside:

"Vær Database, PMP, er en av SMHI grunnleggende produkter som meteorologer på prognosen avdelingen bygger et komplett prognose for de neste 10 dagene basert på ulike modelldata, statistiske justeringer og manuelle endringer. Denne prognosen er da grunnlaget for en rekke produkter, som for eksempel distriktet været på smhi.se og det SMHI vær app. nå er det et åpent API tilgjengelig for å nå denne prognosen data.

PMP omregnet minst seks ganger om dagen og tidssteg (data oppløsning i tid) er opp til ti dager. For de første timene er dataene for hver time, så er det data for hver tredje time, deretter hver sjette time, og for de siste dagene i databasen er tidsoppløsning på 12 timer. "

Kilde: http://www.smhi.se/klimatdata/oppna-data/meteorologiska-data/api-for-vaderprognosdata-1.34233

værmelding storm weather

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。