欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Snapfood - Food Delivery以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Snapfood - Food Delivery

评价: 还没有评级
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 阿尔巴尼亚 中Snapfood - Food Delivery 的下载量历史排名。
排名历史显示Snapfood - Food Delivery在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Snapfood - Food Delivery在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iPhone - 阿尔巴尼亚
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Ajo që na bashkon të gjithë ne është pasioni për ushqimin. Snapfood prek një audiencë të gjerë në fushën e gastronomisë. Snapfood është mënyra më e shpejtë dhe praktike për të porositur ushqim kudo që të jesh. Duke ndjekur vetëm disa hapa të thjeshtë, mund të zgjedhësh për të porositur nga një shumëllojshmëri restorantesh dhe kuzhinash, numër ky që rritet çdo ditë. Mjafton të shkruani adresën tuaj dhe ne do t’ju listojmë restorantet, në të cilat mund të bëni porosi. Me Snapfood kurseni kohë dhe hani mirë! Me Snapfood ju kurrë nuk do të jeni të uritur!
Disa hapa dhe do të jeni duke shijuar vaktin tuaj në ambientet e punes, shtëpisë apo kudo që ndodheni
1. Kërkoni për restorantin afër zones suaj apo edhe atë më të preferuarin
2. Zgjidhni ushqimin që dëshironi
3. Bëni porosinë dhe do të prisni jo më shumë se koha e dorëzimit e treguar pas porosisë
4. Shijoni ushqimin dhe do të keni një vazhdim të bukur të ditës suaj.

RESTORANTET MË TË MIRA
Snapfood ofron zgjedhjen më të madhe të restoranteve në vend, ushqimin Italian, ushqimin japonez, ushqimin kinez, gatime tradicionale, pizza, fast food etj.
MUNDESI ZGJEDHJE
Ju mund të kerkoni ushqimin ose restorantin tuaj të preferuar. Platforma ju sygjeron gjithashtu edhe ushqimet më të pëlqyer nga klientet e tjerë, ofertat dhe menun e veçantë ditore të restoranteve.
I THJESHTË NË PËRDORIM
Kur porosisni duke përdorur aplikacionin, do të shmangni ngatërresat e bëra kur porosisni me telefon. Restoranti do të marr porosinë tuaj me detaje dhe do të kujdeset për të.
FOOD DELIVERY MË I SHPEJTË
Platforma jonë në bashkëpunim me restorantet ju siguron që ushqimi juaj të jetë përpara jush sa më shpejtë të jetë e mundur. Ju sigurojmë që porosia juaj nga çdo restorant i mundshëm do tju vij në një kohë mesatare prej 20 minutash.

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。
该应用没有评级……

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。