App 排行榜

Search for any app

StopKorona!

发行商: Ministry of Information Society and Administration
价格: 免费
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看StopKorona!在中国的下载排名历史。

排名历史显示StopKorona!在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪StopKorona!在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

StopKorona! е мобилна апликација наменета да придонесе во стопирање на ширењето на коронавирусот и да ги заштити корисниците. Апликацијата користи постапка за откривање на растојание помеѓу мобилните уреди / апликации на други лица, со употреба на Bluetooth технологија. Основната цел на апликацијата е да обезбеди брз одговор на здравствените власти за лицата кои биле во близок контакт со заразеното лице во изминатите 14 дена.
Апликацијата користи Bluetooth за да комуницира со други корисници на апликацијата и разменува шифрирани, анонимни податоци за растојанието на сите околни уреди, на далечина релевантна за ширење на инфекцијата, во текот на ограничен временски период во последните 14 дена.
Доколку корисник на апликација се зарази со вирусот, Министерството за здравство ќе побара од корисникот на апликацијата да ја сподели со Министерството листата со податоците од неговата апликација, при што надлежните органи ќе ги детектираат телефонските броеви и ќе ги известат лицата кои што биле во непосредна близина со лице кое е носител на COVID-19, притоа заштитувајќи ја целосно неговата приватност.
Корисниците имаат целосна контрола врз нивната приватност. Единствениот податок поврзан со корисникот е мобилниот телефонски број. Тој се чува на безбеден сервер управуван од Министерството за здравство и ќе се користи по согласност на корисникот, само доколку корисникот е заразен со коронавирус.
Сите корисници на апликацијата даваат личен придонес во колективната борба против оваа заедничка здравствена опасност. Колку повеќе корисници на апликацијата - толку подобри и побрзи резултати во борбата против вирусот.
Повеќе информации на: https://stop.koronavirus.gov.mk

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 StopKorona! 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。