App 排行榜

查找应用

Tempo-Team NL Vacatures & werk

发行商: Randstad Groep Nederland bv
价格: 免费

应用排名历史

查看Tempo-Team NL Vacatures & werk在中国的下载排名历史。

排名历史显示Tempo-Team NL Vacatures & werk在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Tempo-Team NL Vacatures & werk在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Vacature zoeken, solliciteren en als je bij ons werkt je uren schrijven. Je regelt het allemaal via de Tempo-Team app. Bij Tempo-Team vind je namelijk véél vacatures bij véél verschillende bedrijven.

Heb je een leuke vacature gevonden?! Bingo! Meteen solliciteren dan maar. Dat doe je binnen 1 klik met je Tempo-Team account in de app. Lekker vanuit je luie stoel! Werk je al via ons? Dan regel je al je werk zaken via deze app.

Oké en over welke vacatures hebben we het? Waar kan ik werken?
Wat dacht je van vacatures in de logistiek, zorg, schoonmaak, klantenservice, techniek en bij de overheid, maar we hebben bijvoorbeeld ook een baan in de administratieve of hospitality sector voor je!
Ga je het liefst tijdelijk aan de slag of liever fulltime? Tijdelijke baan, bijbaantje of een vaste baan? Het kan allemaal!
In de app vind je Tempo-Team Go, waar je korte klussen pakt en helemaal zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Ideaal toch?

Ik wil solliciteren. Hoe doe ik dat?
In de app maak je supersimpel een account aan. Dit account heb je nodig om te solliciteren.
Solliciteer je voor de eerste keer? Dan hebben we wat extra gegevens van je nodig. Die slaan we dan meteen voor je op, zodat je dat bij een volgende sollicitatie niet meer hoeft in te vullen. Scheelt weer tijd ;) Daarna is solliciteren in 1 klik geregeld!
Liever solliciteren via je laptop of zie je een droombaan voor een vriend van je? Stuur je ‘m toch gewoon door! Dat doe je eenvoudig door de link te delen van de vacature.

En wat kan ik verder met de app?
De app staat bij ons hoog op het lijstje. Dat betekent dat we regelmatig verbeteringen doorvoeren die jouw leven makkelijker maken! Als je bijvoorbeeld op je computer een vacature bewaart, zie je die ook terug in de app! Hoe chill is dat?!
Via Tempo-Team aan het werk? Lekker bezig! Je kan de app gewoon blijven gebruiken. Daarin regel je namelijk heel makkelijk je administratie: accepteer diensten voor je rooster, schrijf je uren en check je salarisstrook!

Werkt iets niet helemaal lekker in de app? Wij fiksen het graag voor je! Ons app-team is altijd te bereiken via de mail. Je kan ook onze hulp & feedback chatbot Teddy gebruiken op de website om in contact te komen met je Tempo-Team contactpersoon!

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Tempo-Team NL Vacatures & werk 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。