App 排行榜

Search for any app

Telia Play

发行商: Telia Sverige AB
价格: 免费
评价:
兼容性: Apple TV, iPhone & iPad

应用排名历史

查看Telia Play在瑞典的下载排名历史。

排名历史显示Telia Play在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Telia Play在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Med Telia Play har du alltid massor av nöje med dig, var du än är. Njut av den populäraste mixen av tv, film och serier för hela familjen, vare sig du är hemma, på bussen, i sommarstugan eller utomlands*.

Streama direkt från tv-tablån eller titta när du vill, på din mobil, surfplatta, dator eller tv med Apple TV eller Chromecast. Maxa din egentid med bästa serierna från HBO Nordic, mys med vännerna framför favoritprogrammen och släpp loss barnen bland SF Kids favoriter. Dessutom ingår Sveriges största filmbutik.

Allting finns samlat och sökbart i Telia Play-appen, och du slipper byta mellan olika appar. Ingen tv-box, installation eller koder behövs.

Kom igång direkt, prova en månad gratis, pausa abonnemanget eller avsluta när du vill.

Har du ett fast eller mobilt bredband, ett mobilt abonnemang (ej kontantkort) eller tv från Telia kan du skaffa tv-paket för Telia Play. Har du redan tv från Telia ingår det mesta av ditt tv-utbud på alla skärmar utan extra kostnad.

* Telia Play fungerar inom hela EU fr.o.m. 1 april 2018.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Telia Play 的看法。

2.5

1127 条评价

Bilden fryser hela tiden när man kollar

Har kört denna app i många år nu, och de sista 2-3 åren har ett riktigt irriterande fel uppstått. Bilden fryser när man kollar på något, och man måste då starta om appen för att få den att fungera igen. Dock fungerar den oftast bara 10-15 min åt gången innan den fryser igen. Detta fenomen uppträder oavsett internetuppkoppling,(4G, Wi-Fi) samt på olika typer av iPads. Samtliga iPads har alltid haft senaste iOS. Detta gör att man drar sig för att använda appen, och felet måsten åtgärdas snarast om ni vill ha nöjda kunder.

2020年7月30日

Stängs ner när mobilens skärm slocknar...

Mycket märkligt att streamingen på tv’n stannar så fort mobilens skärm stängs ner. Konstigt nog verkar det bara gälla vid live stream... men å andra sidan är det det jag är ute efter mest med Telia Play.Sen fryser bilden rätt ofta vid live stream, trots att jag har bra bandbredd och wifi.Har potential att bli en välanvänd app men ovannämnda måste fixas omedelbart.

2020年7月27日

Sämsta appen

Otroligt dåligt att när man castar serier från iPhone/iPad till TVn så visas avsnitten som ej uppspelade i appen. Man ska alltså själv hålla reda på vilket avsnitt man är på och också hur långt in i avsnittet ifall det kommer upp ett felmeddelande (som det ofta gör) och castingen avbryts.

2020年7月24日

Kan inte ladda upp Telia Play på min Apple TV

Jag kan inte installera Telia Play på min Apple TV. Den verkar laddas min så blir den bara grå. Jag har inget problem med de andra apparna som t ex SVT, CMore etc.

2020年7月26日

Helt oanvändbar

Jag dömde ut appen för ett par år sedan men laddade ner den igen och såg till min initiala glädje att mycket förändrats. Tyvärr är den fortfarande usel, till exempel kan jag bara streama via AirPlay några sekunder innan allt står still och programinformationen i Play-sektionen är på tok för bristfällig

2020年7月30日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。