App 排行榜

Search for any app

Tellow: voor freelancers

发行商: Tellow B.V.
价格: 免费 支持应用内购买
评价:
兼容性: iPhone

应用排名历史

查看Tellow: voor freelancers在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示Tellow: voor freelancers在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Tellow: voor freelancers在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Tellow is dé boekhoudtool ontwikkeld voor en door zzp'ers en maakt je boekhouding simpeler en overzichtelijker.

Door Tellow met jouw bankrekening te koppelen, kan Tellow meedenken met het bijhouden van je financiële administratie. Zo ontvang je precies op het juiste moment relevante tips op je telefoon. Bijvoorbeeld wanneer er een bon gescand moet worden na het tanken, of wanneer je factuur betaald is door je klant. Daarnaast worden je gescande bonnen automatisch gekoppeld aan de juiste transactie op je bankrekening, en wordt de informatie op je bon voor je uitgelezen en geboekt op de juiste post. Dit bespaart jou een hoop tijd én geld. Perfect voor freelancers!

Zo kan jij je focussen op wat je écht leuk vindt: jezelf in de markt zetten en ondernemen. En de boekhouder? Die kan je helpen met wat hij of zij het beste doet: jou adviseren met je jaarafsluiting of bijvoorbeeld het meedenken met een meerjarenplan. We zeggen niet voor niets "Tellow automatiseert, de boekhouder adviseert".

Aan het einde van ieder kwartaal zet Tellow je aangifteformulier helemaal ingevuld voor je klaar. Geen bergen met werk dus, want dat doe je voortaan tussendoor. Zo wordt de aangifte een fluitje van een cent.

Abonnementen:
Tellow probeer je 30 dagen gratis. Daarna heb je de keuze tussen het maandelijkse Tellow Basis abonnement van €11,99 per maand of het maandelijkse Tellow Plus abonnement van €23,99 per maand. Na de 30 dagen gratis is een Tellow abonnement vereist om alle functionaliteiten van onze app te blijven gebruiken. Je data inzien kan altijd. Het gekozen abonnement zal worden toegevoegd aan je App Store abonnementen. Dit abonnement zal maandelijks automatisch hernieuwd worden tenzij je het annuleert, 24-uur voor het einde van de huidige periode. Je kan het abonnement elk moment annuleren bij je App Store account instellingen.

De voordelen op een rij:

- 30 dagen gratis proefperiode. Geen automatische verlenging.
- Automatische bankrekening koppeling via de web-app met Rabobank, Bunq.
- Handmatige bankrekening koppeling via de web-app mogelijk met ABN Amro, ING, Triodos, SNS Bank en Knab.
- Scan je bonnetjes direct na betaling bij de juiste transactie. Het verwerken van je kosten in de juiste kostenpost in je administratie doet Tellow automatisch voor je.
- Altijd en overal facturen in jouw huisstijl opzetten, versturen en beheren. Zowel via de app als op de webversie.
- Zorgeloos btw-aangifte doen. Het aangifteformulier staat ieder kwartaal ingevuld voor je klaar.
- Weten hoeveel je echt verdiend hebt. Tellow toont je actuele saldo, wat je moet aflossen aan btw en je openstaande facturen.

Kortom, maak van je boekhouding een feestje.

Lang leve de zzp'er!

Algemene voorwaarden: https://tellow.nl/voorwaarden
Privacy policy: https://tellow.nl/privacy
Terms of Use: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Tellow: voor freelancers 的看法。

4.4

907 条评价

Er is altijd wel iets...

Ondertussen al ruim 3 jaar tellow gebruiker. Maar er is altijd wel iets wat niet lekker loopt! Enkele voorbeelden;-tellow doet er vaker lang over voordat banktransacties up to date zijn.-banktransacties worden laatste tijd dubbel geïmporteerd in tellow. -Na de btw kwartaal aangifte in tellow bevestigd te hebben en het bijbehorende bedrag overgemaakt te hebben naar de belastingdienst herkent tellow deze transactie niet. Via de help mij knop gevraagd of tellow dit correct wilt weg boeken. Ondertussen 6 weken verder en nog altijd niet gedaan. -Wanneer je gebruik maakt van de TellowTime/ tellow app, moet regelmatig opnieuw ingelogd worden via de magiclink. Alleen jammer dat deze magiclink niet werkt met de app, en je vervolgens als nog de woordcode moet gebruiken. Als je het mij vraagt kunnen ze die magiclink beter weglaten! -Boekingen moeten goed gecontroleerd worden, al aantal keer geen btw geboekt bij een inkoopfactuur. Beetje zonde als die btw niet teruggevraagd word. Kortom voor het maken van een factuur en wat eenvoudige inkoopfacturen werkt tellow prima. Word het allemaal wat complexer dan moet je veel moeite doen om je boekhouding up to date te houden.

2020年7月11日

Werkt goed totdat....

Prima programma tot er een storing is dan is er niemand bereikbaar. Best een beetje sneu.

2020年7月7日

Kan niet inloggen

voor de zoveelste keer weer problemen.Kunnen voor de verandering niet inloggen, en zoals verwacht komt de helpdesk niet met een oplossing.

2020年7月6日

Broodnodige verbeteringen blijven uit

Transacties Rabobank keer op keer niet up-to-date. Kostenplaatsen onjuist, elke keer weer zelf alles controleren en vervolgens zelf handmatig aanpassen van de inkoopfacturen. Verwerken van bestanden duurt langer dan beloofd. Bovenstaande punten meerdere malen aangegeven. Helaas blijft een constructieve oplossing uit. Je moet _alles_ zelf controleren, het systeem heeft geen lerend vermogen. Neem bijvoorbeeld de onjuiste kostenplaatsen. Ik zet elke keer weer facturen van bepaalde leveranciers om naar een andere kostenplaats, dit moet toch opgemerkt worden. Helaas zelfs na opmerken in de supportchat geen verbetering.Als klap op de vuurpijl worden klanten die door het kwartaal heen hun bonnen uploaden benadeeld bij de kwartaalafsluiting. De personen die dan alles in 1x over de schutting gooien krijgen voorrang op verwerking van de bestanden. Moet niet gekker worden.

2020年7月6日

Kan niet inloggen

voor de zoveelste keer weer problemen.Kunnen voor de verandering niet inloggen, en zoals verwacht komt de helpdesk niet met een oplossing.Zeggen al vanaf maandag vandaag of morgen is het opgelost. Nu is het woensdag en er gebeurd nog steeds niks.

2020年7月7日

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。