App 排行榜

查找应用

Tinnitus Zakgids

发行商: inSentis
价格: 5.99 USD

应用排名历史

查看Tinnitus Zakgids在中国的下载排名历史。

排名历史显示Tinnitus Zakgids在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Tinnitus Zakgids在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

De tinnitus zakgids is bedoeld voor mensen die last ondervinden van oorsuizen en een manier zoeken om er mee om te gaan. Deze zakgids biedt een grondige kijk op wat tinnitus nu juist is en kan zo een ondersteuning zijn in het leren wennen aan tinnitus. Het voordeel van de digitale vorm van deze gids is dat je hem steeds op zak kan hebben (op bijv. je smartphone, tablet, ...). De informatie en methoden die in deze app worden gebruikt zijn gebaseerd op Tinnitus Retraining Therapie (TRT), een gewenningstherapie die werd ontwikkeld door Dr. Pawel Jastreboff en Dr. Jonathan Hazell. Het begrijpen en herhalen van de mechanismen achter tinnitus vormen een belangrijk onderdeel van deze aanpak. Deze gids is gemaakt om hierin een ondersteuning te zijn.

Voor wie?
De app is bedoeld voor mensen die last ondervinden van oorsuizen en een manier zoeken om er mee om te gaan.
De app kan een aanvullend hulpmiddel zijn voor mensen die reeds Tinnitus Retraining Therapie (TRT) hebben gevolgd. Deze gids kan dan als kapstok dienen om de belangrijkste informatie die tijdens de sessies werd aangebracht regelmatig te herhalen.
Ook kan de app een goed vertrekpunt zijn voor mensen die nog op zoek zijn naar een manier om te leren omgaan met tinnitus. Voor deze groep kan de gids dienen als eerste basis van informatie.
Merk op dat deze gids geen vervanging is voor therapie. Indien counseling is aangewezen, zoekt u best hulpverlening bij een gespecialiseerd tinnituscentrum.

Hoe gebruiken?
Deze zakgids is bedoeld om regelmatig eens "vast te nemen". En dat is het grote voordeel van de digitale vorm: als app heb je de gids overal bij. Herhaal regelmatig kleine stukjes wanneer je even tijd hebt. Vele kleine beetjes helpen!
Besef dat wennen aan tinnitus tijd vraagt: het reageren op tinnitus is een geconditioneerde reflex. Gelukkig zijn we in staat om deze reflex om te buigen, maar het is een proces met vallen en opstaan. Gun jezelf de nodige tijd en gebruik deze zakgids om het gewenningsproces te ondersteunen.

Wat is tinnitus?
Oorsuizen of tinnitus betekent dat je een geluid hoort zonder dat er een geluidsbron in de omgeving aanwezig is. Voorbeelden van deze geluiden zijn: fluiten, piepen, tuten, sissen, ruisen, brommen,... Heel wat mensen ervaren oorsuizen en voor sommigen heeft dit een grote invloed op het dagelijkse leven.

Hoe kunnen we ermee leren omgaan?
Het is belangrijk om te beseffen dat tinnitus geen ziekte is. Toch kan tinnitus erg lastig zijn wanneer onze hersenen het geluid als iets "bedreigends" gaan beschouwen. Zo lang dat het geval is, gaan onze hersenen er juist op focussen in plaats van het te negeren. Dat is helemaal normaal: iets wat we beschouwen als een "bedreiging" gaan we meer aandacht geven.
Bij tinnitus staat de reactie echter niet in verhouding tot de prikkel. We zijn dus veel te sterk aan het reageren op een signaal dat eigenlijk heel onschuldig is. Gelukkig kunnen we deze reactie beïnvloeden en zelfs doen uitdoven. Een eerste stap daarin is altijd dat we begrijpen hoe tinnitus juist werkt en waarom we het horen. En dat is het belangrijkste doel van deze zakgids.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Tinnitus Zakgids 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。