App 排行榜

Search for any app

Uphill Rush USA Racing

发行商: SPIL GAMES
价格: 免费 支持应用内购买
评价:
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看Uphill Rush USA Racing在荷兰的下载排名历史。

排名历史显示Uphill Rush USA Racing在iOS Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Uphill Rush USA Racing在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Probeer de nieuwste aanvulling op Uphill Rush, de meest verslavende, grafisch indrukwekkende en geprezen racegamereeks ter wereld!
Zet je schrap voor onvergetelijke ritten en knotsgekke races.. Dit is niet weer zomaar een tijdverdrijvende game die je makkelijk speelt maar moeilijk meester word. Nee, deze game is echt uniek in de wereld van stunt-, race- en glijgames. Beleef de ultieme ervaring met motoren, hovercrafts, botsende auto's en flippende skateboards. Geen enkele andere game zal de tijd sneller voorbij laten vliegen!

Ben jij ook zo dol op extreme competitie? Dan kun je met de multiplayermodus je tegenstanders in het stof laten bijten in de opwindendste en spannendste racegame ter wereld. Hoe snel bereik jij de top van het scorebord? Probeer de PvP-modus en kom er vandaag nog achter.

Zin om je skills te verbeteren en je reflexen te testen? Dan is onze nieuwe singleplayermodus voor jou bedoeld. Kies een uitdaging en blijf oefenen tot je de hele game onder de knie hebt. Het wordt nooit saai! Crash door obstakels, flip tijdens het stunten en grijp bonussen terwijl je door de lucht vliegt. Ontdek onderweg nieuwe avonturen en word een ware legende in Uphill Rush Racing.

Verken gloednieuwe tracks die je op de spannendste plekken van de VS laten belanden. Je brengt een bezoek aan Santa Monica Bay en New York City. Ga volledig op in deze prachtige omgevingen terwijl je geniet van de schitterende graphics die je worden voorgeschoteld. De prachtige 3D stijl van deze game is onwijs indrukwekkend.

Pimp je auto, motor, skateboard, tank, eenhoorn en nog veel meer, terwijl je strijdt om een legendarische plek op het scorebord van Uphill Rush.
Upgrade de stijl en de capaciteiten van je fiets, hovercraft, motor of welk ander voertuig dan ook waarmee je de strijd wilt aangaan. Ben je een superheld? Een eenhoorn? Wat het ook is, wij hebben het!

Features:
- Ontdek twee gloednieuwe en prachtige werelden: New York City en Santa Monica Bay.
- Ga de strijd aan met je tegenstanders , scheur ze voorbij en ram ze in elkaar in de PvP (multiplayer)-modus.
- Ghost racing ingeschakeld
= Verleg je grenzen in de singleplayermodus. Test je reflexen, wendbaarheid en snelheid in deze verslavende miniracegame.
- Upgrade je fiets, motor, wagen met achteraandrijving, jet, auto, skateboard, tank, hovercraft en nog veel meer.
- Wees strategisch en tune je voertuig. Kies tussen snelheid, kracht en acceleratie voordat je aan de knotsgekke races begint.
- Verander hoe je eruitziet en maak indruk met je stijl.
- Voer te gekke stunts foutloos uit en unlock nieuwe bonussen.

Wacht niet langer! Ontdek deze gloednieuwe miniracegame van de makers van het legendarische Uphill Rush: Water Park Racing en Thrill Rush: Roller Coaster Racing.

Uphill Rush: USA Racing is een combinatie van alles waar je zo van houdt in racegames. Stunts met wagens met achteraandrijving, fiets, skateboard of jet-auto's, de waanzin houdt nooit op in deze afwisselende en opwindende miniracegame.

PRIVACY POLICY
http://www.spilgames.com/mobile-apps-privacy-policy/

TERMS OF USE
http://www.spilgames.com/terms-of-use/

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Uphill Rush USA Racing 的看法。

4.3

60 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。