Vinlexikon Frankrike

发行商: Egon Mark
评价: 还没有评级
价格: 1.99 USD
兼容性: iPhone & iPad

应用排名历史

查看 美国 中Vinlexikon Frankrike 的下载量历史排名。
排名历史显示Vinlexikon Frankrike在iOS应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Vinlexikon Frankrike在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。
下载排名 - iOS - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

VINLEXIKON FRANKRIKE

Med denna app får du en aktuell version över alla franska kvalitetsviner. Den innehåller även de viktigaste lantvinerna. Full hänsyn har tagits till de nya reglerna enligt EU:s Vinlag från 2009. Du finner all viktig information beträffande ursprung och druvsorter.

I del 1 beskrivs mer än 600 begrepp beträffande vinerna och de tillhörande druvsorterna. Hundratals sökbegrepp med direkt anknytning, hjälper dig att snabbt och lätt hitta omfattande information över vinlandet Frankrike.

Del 2 är en förteckning över de 150 mest kända vingårdarna i Bordeaux, enligt klassificeringen från Médoc och Sauternes från 1855. Du finner även rankningen av Pessac-Léognan från 1959, och Premier Grand Cru Class´s ”A” och ”B” för Saint-Emilion, enligt det aktuella läget (2012). Även kända Chateaux´s , som ligger utanför klassificeringen, är med på listan. För alla vingårdar är cuvéernas klassificeringsgrad och sortvaritioner angivna.
All information är tillgänglig utan internetförbindelse och alltid användbar, t.ex. på restaurang, i vinoteket, vid förberedelse inför en tentamen eller helt enkelt om du är intresserad av det storartade temat vin.
All information är omedelbart tillgänglig, på restaurang, i vinoteket, vid förberedelse inför en tentamen eller helt enkelt om du är intresserad av det storartade temat vin.
Via ”MAP” kan du informera dig närmare om var vinodlingskommunerna eller området ligger. (Förutsättning: internetanslutning)

Författaren Egon Mark är diplom-sommelier och vinakademiker med WSET-diplom. Vid SOPEXA’s sommelier-mästerskap 1994 var han Österrikes segrare med titeln ”Österrikes bästa sommelier för franska viner och spritvaror”.

Kontakt

www.diplomsommelier.at

emarvol@gmail.com

没有找到任何关键词……

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词?
正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。