欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Boekhoudprogramma voor ZZP'ers以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Boekhoudprogramma voor ZZP'ers

发行商: Marja Stephanie Zwier
评价: 还没有评级
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看 美国 中Boekhoudprogramma voor ZZP'ers 的下载量历史排名。
排名历史显示Boekhoudprogramma voor ZZP'ers在Mac应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Boekhoudprogramma voor ZZP'ers在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Mac - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Mac boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor de zelfstandig ondernemer.
Deze App werkt met een betaald abonnement. Na de gratis en vrijblijvende proefperiode van 14 dagen kun je desgewenst een betaald abonnement starten van €17,99 inc. BTW per maand.

- Beheer je projecten, inclusief urenadministratie en specificaties.
- Maak automatisch facturen en herinneringen in je eigen opmaak.
- Alle nota's voer je supersnel in; bankafschriften importeer je.
- Houd al je ritten en kilometers bij.
- De aangifte omzetbelasting én inkomstenbelasting worden een eitje.
- Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de Apple Mac.

Uniek: Dit programma bereidt ook je aangifte inkomstenbelasting voor inclusief veel aftrekposten. Dit kan veel geld besparen.

Ben je een zakelijke dienstverlener zoals:
coach, bedrijfsadviseur, deskundige, programmeur, designer, consultant, architect, kunstenaar, auteur, vertaler, koerier, acteur of model?

Dan is dit voor jou het beste en gebruiksvriendelijkste boekhoudpakket!

Mogelijkheden:
Volledig voorbereide aangifte omzetbelasting én inkomstenbelasting, maak en verstuur je facturen direct vanuit het programma in verschillende opmaaksjablonen, voer je uitgavenota's supersnel in en maak met je webcam een foto van de nota of importeer een PDF, kasboek, projectbeheer, bankafschriften van alle Nederlandse banken importeren en koppelen aan facturen en uitgaven, uitgebreide grafieken en rapportages waaronder een winst-verlies rekening, proefbalans, saldibalans en een grootboekkaart, etc, etc.

Als je al aardig wat boekhoudervaring hebt, kan je ook de geavanceerde opties aanzetten zoals: beginbalans, memoriaal, kolommenbalans, etc.

Het boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Nederlandse ZZP'er, maar is ook te gebruiken door VOF's, BV's of stichtingen. Ook Belgische bedrijven kunnen het programma gebruiken, hoewel de aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting dan niet volledig automatisch aangemaakt kunnen worden.

Details van het abonnement:
Na de gratis proefperiode van 14 dagen kun je ervoor kiezen om niets te doen. Dan hoef je ook niets te betalen en je kunt het boekhoudprogramma blijven gebruiken, maar je kunt geen nieuwe facturen en klanten meer invoeren en ook geen aangiftes doen en geen boekhoudkundige rapporten opvragen. Als je alle mogelijkheden van het boekhoudprogramma wilt blijven benutten, dan kun je een betaald abonnement starten van €17,99 inc. BTW per maand. Hieronder volgen alle details van dit abonnement:
• Naam abonnement: "Prepaid tegoed Boekhoudprogramma voor ZZP'ers".
• Duur van abonnementsperiode: 1 maand.
• De betaling gaat via je iTunes Account zodra je de bestelling bevestigd hebt.
• Het abonnement wordt maandelijks automatisch verlengd, tenzij je de 'Auto-Renew' minimaal 24 uur voor het verstrijken van de maandelijkse periode uitschakelt.
• Als de maandelijkse periode verstreken is, zal het abonnement, in de 24 uur vóór het verstrijken van deze periode, automatisch verlengd worden. Het tarief is €17,99 inc. BTW per maand.
• Je kunt het abonnement beheren vanuit Apple's iTunes App en daar kun je ook de 'Auto-renewal' uitschakelen. Instructies: Kies in iTunes het menu 'Account' en klik op 'Toon mijn account'. Klik vervolgens naast het kopje 'Abonnementen' (onder 'Instellingen') op 'Beheer'.
• Het privacybeleid kun je lezen door rechtsboven op het gelijknamige linkje te klikken.
• De gebruiksvoorwaarden (terms of use) vindt u hier: https://www.mac-boekhoudprogramma.nl/terms-use.php .
• Deze informatie vind je ook in de App, door in het menu 'Bestand' op 'Abonnement activeren' te klikken.

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。