App 排行榜

Search for any app

Hjernetræning - en oversigt

发行商: Cognisoft ApS
价格: 免费

应用排名历史

查看Hjernetræning - en oversigt在丹麦的下载排名历史。

排名历史显示Hjernetræning - en oversigt在Mac Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Hjernetræning - en oversigt在不同国家、分类和设备上每一天每一小时的表现。

免费注册来发掘更多!

应用商店优化

追踪市面上每个应用的热门关键词,以及一个应用的搜索位置是如何受关键词的影响而随着时间产生变化的。

应用评价和评级

通过探索应用评价和评级来获取宝贵的用户反馈。根据版本、国家以及日期进行切割,来发掘漏洞,追踪建议并改进您的应用。

推荐

了解应用何时何地在不同国家任意日期、国家、设备和板块上的推荐情况。

应用说明

Dette er en oversigt over nogle apps og computerprogrammer, som kan anvendes i kognitiv rehabilitering og afasi-rehabilitering efter hjerneskade, apopleksi og andre hjernesygdomme. Der er medtaget et udvalg af apps og programmer, som findes på dansk og engelsk. Formålet er at hjælpe med at finde den rigtige app og den rigtige øvelse i den enkelte app til træning af specifikke kognitive funktioner.
Vi anbefaler, at patienter altid udredes af fagpersoner med logopædisk eller neuropsykologisk specialviden, inden træning igangsættes og, at træningen overvåges og effekt løbende evalueres af fagperson i samarbejde med patienten selv.
Vi skal understrege, at oversigten ikke indeholder anbefalinger om, hvilke programmer der bør anvendes, men er udarbejdet med det formål, at give et tilgængeligt overblik over følgende egenskaber ved de udvalgte programmer: Træningsmål, sprog, tilgængelighed, evt. systematisk oparbejdet viden om programmernes effekt mm.
Udviklingen er igangsat og finansieret af Projekt Styrket Indsats for Unge med Erhvervet Hjerneskade, Neurologisk Afdeling, Glostrup Hospital ved ledende neuropsykolog cand.psych. ph.d. Hysse Forchhammer. App'en og dens indhold er udviklet af neuropsykolog cand.psych., dr.med Palle Møller Pedersen, Neuropsykologisk Klinik Hillerød.

应用商店优化

人们在寻找一个应用时都使用哪些词? 正确的关键词可以帮助一个应用提高被发现的几率,并且增加下载量和收入。App Annie追踪上百万个关键词,这样您就可以为您的应用获取更多的下载量,并且了解您的竞争对手正在使用哪些关键词。

应用评价和评级

查看评价和评级,了解用户对 Hjernetræning - en oversigt 的看法。

0

0 条评价

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。