欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Notesz以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Notesz

发行商: FábiánTamás
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 美国 中Notesz 的下载量历史排名。
排名历史显示Notesz在Windows Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Notesz在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Windows Store - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Notesz egy egyszerű, könnyen használható jegyzetelő alkalmazás.

Az applikáció segítségével játszva bármikor készíthet feljegyzéseket hordozható, illetve asztali számítógépén, mely segítségére lehet a mindennapi munkahelyi, iskolai és egyéb feladatai során.

A program indítását követően a már meglévő jegyzeteit láthatja, továbbá új jegyzetet készíthet. Ezt megteheti az Új jegyzet gomb megnyomásával, vagy csak kezdje el gépelni az új jegyzetének címét és máris a következő oldalon találja magát.

Jegyzet:
Feljegyzésének adhat címet, beállíthat hozzá emlékeztetést, megjelölheti a készítésének helyszínét és a Tag-ek segítségével megjelölheti őket azok típusa szerint.

Emlékeztető/Csempe:
- Az emlékeztetővel ellátott jegyzet a beállított időpontban értesíteni fogja egy oldalról beúszó Notification-ön keresztül, melyre rákattintva rögtön a szóban forgó feljegyzéshez navigálhat.
- Mindemellett a legutóbbi emlékeztető a Start menüben az alkalmazás csempéjén is megjelenik.

Rendezés/Törlés/Keresés/Megosztás:
- Az alkalmazás főképernyőjén két megjelenítés között választhat: Tag-ek szerint csoportosítva, vagy vegyesen szortírozatlanul. Ezt a rendezést az alsó oldalsávban található gombok segítségével végezheti el.
- Amennyiben törlésre kerül a sor, az egy, vagy több kiválasztott elemet szintén az alsó oldalsávban található Törlés gomb segítségével törölheti.
- A jegyzetelő beépül a rendszer keresőjébe is, így a megszokott módon kereshet a jobb oldalsáv Kereső gombjával jegyzet címe, jelölő és helyszín szerint.
- A más számára is relevánsnak tartott jegyzetét szintén, a megszokott módon megoszthatja más alkalmazásokon keresztül a jobb oldalsáv Megosztás gombjával.

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。