欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Útiszótár以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Útiszótár

发行商: Euvit, s.r.o.
评价: 还没有评级
价格: 免费 支持应用内购买

应用排名历史

查看 美国 中Útiszótár 的下载量历史排名。
排名历史显示Útiszótár在Windows Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Útiszótár在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - Windows Store - 美国
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Útiszótár - nyelvi kísérő a világ minden részébe.

Az alkalmazás INGYEN elérhető az Windows Store. Miután a készülékébe letöltötte és indította, az egész alkalmazás szövege azonnal elérhető teljes terjedelemben. A hangfelvételeket meg kell vásárolni.

Szabadságra vagy szolgálati útra készül külföldre és nem ismeri a helyi nyelvet? Vásárolni, étteremben enni, szállást keresni, autót bérelni, este szórakozni viszont külföldön, idegen környezetben is szoktunk. Épp ezért nélkülözhetetlen segédeszköz az Útiszótár minden olyan országban, ahol nem ismeri a nyelvet. Ezen kívül a helyi lakosok mindig örömmel veszik, ha legalább megpróbál kommunikálni az ő saját nyelvükön.

Angol nyelven megérteti magát 89 országban, német nyelven 10 országban és olasz nyelven 7 országban, de az Útiszótár segít boldogulni gyakorlatilag bárhol a világon.

Az Útiszótár teljes, 22 nyelvet tartalmazó kollekciójával 215 országban (lásd http://www.smart-phrase.com/ervenyesites-utiszotar-orszagok) értetheti meg magát. Már nincs szüksége sem útikalauzra sem szótárakra.

Minden útiszótár az utazáskor és a mindennapi életben leggyakrabban használt 31 témára van osztva (pld. üdvözlés és bemutatkozás, időjárás, tömegközlekedés, étkezés, szállás, bank).

Az egyes témák mondatokat (kifejezéseket vagy szavakat) tartalmaznak, melyeket anyanyelvi beszélők készítettek el. A témák tartalma kiterjed a leggyakoriabb helyzetekre, amelyek önre utazásai során várhatnak. A mondatokat nem csak elolvashatják, de meg is hallgathatják, így a kiejtés begyakorlása gyerekjáték lesz. Ha mégsem mer majd beszélni, akkor sincs semmi baj, elég, ha a mondatot hangosan lejátssza, és az alkalmazás ön helyett fog „beszélni”.

A nyelvek egyenkénti, vagy a komplett kollekció kedvezőbb áron való megvásárlása után a mondatok bármikor letölthetők az ön készülékébe. Ezután a kifejezések már internetkapcsolat nélkül is az Ön rendelkezésére állnak Az egyes útiszótárak néha eltérnek egymástól, mivel figyelembe veszik az adott ország sajátosságait (földrajzi, gasztronómiai, kulturális stb.).

Minden nyelven megtalálják ezt a 31 témát:
* ÁLTALÁNOS KIFEJEZÉSEK
* KÖSZÖNÉS ÉS BEMUTATKOZÁS
* KÉRDŐSZÓK ÉS ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
* ELLENTÉTES ÉRTELMŰ SZAVAK
* SZÁLLODA, ELSZÁLLÁSOLÁS
* ÉTTEREM
* REGGELI
* ELŐÉTELEK
* LEVESEK
* HÚS
* HALAK ÉS TENGER GYÜMÖLCSEI
* KÖRETEK
* ZÖLDSÉG ÉS SALÁTA
* GYÜMÖLCS ÉS SÜTEMÉNY
* ITALOK
* PANASZ
* UTAZÁS VONATTAL
* UTAZÁS REPÜLŐGÉPPEL
* UTAZÁS HAJÓVAL
* VÁROSI TÖMEGKÖZLEKEDÉS
* TAXI
* AUTÓKÖLCSÖNZŐ
* MŰEMLÉK LÁTOGATÁS
* SZABADIDŐ ÉS KULTÚRA
* BOLTOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
* BANK
* POSTA
* TELEFON
* DÁTUM, IDŐ ÉS IDŐJÁRÁS
* SZÁMOK
* VÉSZHELYZET

Minden útiszótár hozzávetőleg tartalmaz:
* 600 mondatot (a konkrét nyelvkészlettől függően)
* 30 percnyi hangfelvételt
* 770 egyedi szót (szókincs)

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。