欢迎来到 App Annie!
在这里您可以找到关于Zappelin以及数百万其他应用的所有信息。免费注册并了解更多您喜欢的应用、竞争对手的洞见以及应用行业中正在发生的一切。

Zappelin

发行商: NPO
评价:
价格: 免费

应用排名历史

查看 荷兰 中Zappelin 的下载量历史排名。
排名历史显示Zappelin在Windows Store应用商店中的流行度以及其随着时间的变化。您可以追踪Zappelin在不同国家、分类和设备上每一天的表现。
下载排名 - x86 - 荷兰
上周本周
没有上周排名数据
本周数据可在注册后免费使用。
查看本周截至一小时前的数据。

免费注册来发掘更多!

免费注册来获取排名、评价、评级、关键词和更多数据的无限访问权限。

应用说明

Kinderen leren spelenderwijs met deze gratis Windows 8-applicatie van Zappelin; de zender van de NPO voor kinderen van twee tot zes jaar. Met de Zappelin-app speel je spelletjes, lees je verhaaltjes, maak je tekeningen en zing je liedjes met Nienke en Cor Bakker. Ook kun je live Zappelin kijken en afleveringen van Zappelin terugzien.

Deze app plaatst cookies om het gebruik van de verschillende onderdelen te meten. Met installatie van de Zappelin-app ga je hiermee akkoord.

Problemen oplossen:
- Hoge internetkosten: de Zappelin-app is gratis. Het dataverkeer dat nodig is om filmpjes te bekijken, spelletjes te spelen, Zappelin radio te luisteren, boekjes te lezen en tekeningen te downloaden kan echter tot extra kosten leiden. Om dit te voorkomen kun je de app het beste gebruiken met een wifiverbinding of met een onbeperkte internetbundel.
- Mijn lievelingsprogramma staat er niet in: Zappelin heeft niet van alle programma’s die op tv te zien zijn de rechten om ze ook in de app beschikbaar te stellen. Bovendien zijn programma’s vanwege deze rechten beperkt beschikbaar in de app. De filmpjes verversen dus dagelijks en in een vakantieperiode zijn er minder video’s beschikbaar.
- De app is niet beschikbaar in het buitenland: Zappelin heeft helaas geen rechten om de filmpjes in het buitenland aan te bieden. De Zappelin-app is daarom alleen beschikbaar voor Nederlandse accounts.
- Heb je vragen over de app of problemen met de werking van de app, mail dan naar post@zappelin.nl voor support.

与 App Annie 一起了解上百万个应用的所有信息,掌握应用行业中正在发生的一切。