Erfolgreichste Apps

Search for any app

gjirafaVideo TV

Publisher: Gjirafa, Inc.
Preis: Gratis

App Ranking-Verlauf

Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt gjirafaVideo TV im Vereinigte Staaten.

App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von gjirafaVideo TV tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

App Store-Optimierung

Ermitteln Sie perfekte Keywords für sämtliche Apps da draußen und finden Sie heraus, wie sich die Position einer App für die maßgeblichen Keywords im Laufe der Zeit verändert.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Sammeln Sie wichtiges Nutzer-Feedback, indem Sie App-Rezensionen und -Rankings analysieren. Suchen Sie nach Version, Land und Zeitraum, um Bugs aufzuspüren, Vorschläge umzusetzen und Ihre App zu verbessern.

Empfehlungen

Finden Sie heraus, wann und wo Apps in den unterschiedlichen App Stores an einem Tag, in einem Land, auf einem Gerät oder in einer Kategorie gelistet waren.

App-Beschreibung

gjirafaVideo TV app - Platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video.

Vendi ku mund të shikoni video të ndryshme vendore për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera.

Shiko video kudo dhe kurdo, nga telefoni, tableti, laptopi, kompjuteri, e televizori.

Të mirat që ofron aplikacioni gjirafaVideo:

- Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo

- Serialet më të shikuara shqiptare si: Schengen Visa, Beni, Stupcat, Kafeneja Jonë, Ekspertiza

- Filma vendor nga QKK dhe prodhues të ndryshëm

- TapQuiz – Quizi i popullarizuar, inovativ e interaktiv.

- Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare

- Live TV 24 orë

- Aplikacion interaktiv përmes komenteve e votimeve

- Opsioni “Share” që të shpërndani videot në platforma të ndryshme apo mes shoqërisë

- Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë

- Përmes butonit “Ndjek” nuk ju humbet asnjë prodhim i ri

- Njoftime në ‘notifications’ për çdo lansim të ri

- gjirafaVideo Premium – ku për vetëm 1 euro në muaj ju mund të ndiqni prodhime ekskluzive, pa reklama, me kualitet të lartë, e mundësi shkarkimi

- Mundësia që të vlerësoni videot dhe të lini përshtypjet tuaja

- Kyçje shumë e lehtë përmes telefonit tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:

- https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise

- https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet? Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Erfahren Sie, was Benutzer von gjirafaVideo TV halten, indem Sie die Rezensionen lesen und die Bewertungen anzeigen.

0

0 Bewertungen

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.