Erfolgreichste Apps

Search for any app

Jo mai mai PRO by @Unidestroyer

Publisher: splashapps
Preis: 0.99 USD
Bewertung:

App Ranking-Verlauf

Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Jo mai mai PRO by @Unidestroyer im Deutschland.

App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Jo mai mai PRO by @Unidestroyer tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

App Store-Optimierung

Ermitteln Sie perfekte Keywords für sämtliche Apps da draußen und finden Sie heraus, wie sich die Position einer App für die maßgeblichen Keywords im Laufe der Zeit verändert.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Sammeln Sie wichtiges Nutzer-Feedback, indem Sie App-Rezensionen und -Rankings analysieren. Suchen Sie nach Version, Land und Zeitraum, um Bugs aufzuspüren, Vorschläge umzusetzen und Ihre App zu verbessern.

Empfehlungen

Finden Sie heraus, wann und wo Apps in den unterschiedlichen App Stores an einem Tag, in einem Land, auf einem Gerät oder in einer Kategorie gelistet waren.

App-Beschreibung

La versió PRO de l’app et dona accés anticipat a les noves funcionalitats i elimina tots els anuncis en l’aplicació. A més, anirem introduint noves frases exclusives només disponibles per als usuaris PRO.

El mític joc de beure arriba a Android de la mà d’Unidestroyer a Instagram amb +450 frases èpiques! Descobreix els secrets més vergonyosos i picants dels teus amics jugant al jo mai mai definitiu en català. Aquesta app es basa en el popular joc de beure però va més enllà: incorpora sorpreses i nous modes únics i originals.

Actualment, l’app desbloquejada compta amb 3 modes i +450 frases però això és només el principi. Durant els propers dies i setmanes afegirem nous modes i activarem cada cop més funcionalitats per tal que l’app “Jo mai mai by @Unidestroyer” es converteixi en element clau per començar com cal una bona festa.

Encara no saps de què va això del jo mai mai? A nosaltres ens faria vergonya però no pateixis que t’ho expliquem molt facilet per si ets dels que van a l’acadèmia. Al principi es llegeix en veu alta una frase que comenci amb “jo mai mai…” i, de tota la colla d’amics reunits, només han de fer un glop a la seva beguda aquells que hagin fet l’acció de la frase. Fixant-te en qui beu i qui no, pots saber qui ha fet allò i conèixer més als teus amics i amigues! A partir d’aquí, a riure, a tafanejar i a beure si es vol…

Aquest és el joc de tota la vida, el clàssic, però a la nostra app hi trobaràs variants innovadores per a què li treguis més suc a la festa i us ho passeu millor encara. De fet hem desenvolupat dues seccions úniques anomenades “A la de 3…” i “Glops…” que s’intercalen amb les frases de “Jo mai mai…”.

A la de 3… consisteix en dur a terme una acció com ara assenyalar a la persona més mentidera del grup quan compteu fins a tres. Qui tingui més vots ha de fer el que digui la frase.

A Glops… tots aquells que compleixen certes característiques hauran de fer un glop. Per exemple, “beuen 2 glops tots els que vagin a una uni privada”.

A més, l’app comença forta perquè, a banda del “Joc clàssic”, incorpora el “Joc savage” amb les frases més bèsties per conèixer els secrets més ocults i sorprenents dels vostres amics. La dinàmica d’aquest mode és eminentment la mateixa que en el joc clàssic però creieu-nos que les frases donen peu a molts riures i revelacions inesperades!

Segueixes dubitatiu sobre si instal·lar l’app? Et donem 3 raons de pes:

👉 És el fruit de molta feina i la col·laboració amb la crème de la crème dels instagramers catalans (@nisolana, @julianacanet, @kogoro_durmem, @sir.joan, @etseibmemes, @unamademems, @elmemaire…)
👉 L’essència troll d’@Unidestroyer està present en aquest jo mai mai. Per exemple, proveu què passa en intentar sortir de l’app donant-li a enrere en el menú inicial….
👉 Pel seu disseny, pels seus colors i perquè és sens dubte el millor joc per festes fet en català.

Insistim en què tot això no ha fet més que començar i que d’aquí a poc portarem encara més novetats, frases noves i modes exclusius així que més us val tenir l’app actualitzada. Si teniu una idea o proposta genial per a l’app o bé se us acudeixen més frases èpiques que vulgueu afegir estarem encantats d’incorporar-les tan aviat com puguem. Per aquest motiu i per a qualsevol altra cosa menys trollejar-nos (ja ens coneixem) hem creat un correu expressament: jomaimai@splash-apps.com

Per a més informació sobre la jove start-up catalana que ha desenvolupat aquesta app podeu visitar el nostre web splash-apps.com o el nostre compte d’Instagram @splashapps

Si per algun motiu encara no seguiu a @Unidestroyer a Instagram, aquí està l’enllaç al seu perfil: instagram.com/unidestroyer

Nota: el contingut d'aquesta app té finalitats exclusivament còmiques i per a l’entreteniment, sense cap voluntat de ser ofensiu. L’objectiu de l’app és facilitar la descoberta d’amistats en un context distès i desinhibit però el joc no implica necessàriament el consum de begudes alcohòliques ni l’incentiva o promou.

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet? Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Erfahren Sie, was Benutzer von Jo mai mai PRO by @Unidestroyer halten, indem Sie die Rezensionen lesen und die Bewertungen anzeigen.

4.9

117 Bewertungen

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.