Koin

Publisher: Koin Finances Kft.
Bewertung: Noch nicht bewertet
Preis: Gratis
Kompatibilität: iPhone & iPad

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Koin in Ungarn an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Koin im iOS App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Koin tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - iPhone - Ungarn
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

A Koin egy olyan alkalmazás, ami segít, hogy átlásd minden apró kiadásodat, az összes rezsiköltségedet, az akárhány számládat és a még több pénzügyi teendődet. Egyszerűen, okosan, barátságosan, hogy sose folyjon ki a pénz a kezeid közül.

● Rögzítheted kiadásaidat vagy bevételeidet. A rendszeresen ismétlődő tételeket elég csak egyszer felvinned, utána az app már magától számol ezekkel.
● Több számládat is nyilvántarthatod, a pénztárcádtól kezdve a különböző bankszámlákig.
● Ha valutában költöttél, akkor az app automatikusan átváltja az aktuális árfolyamon a kiadásaidat.
● Az összegyűlt adatokat áttekinthető formában, havi bontásban nézheted meg, a kategóriánkénti bontást diagramként is.

Testreszabható riportok
Ha nem csak egy kördiagramon szeretnéd megnézni, hogy mikor és mire költöttél, akkor mostantól olyan kimutatásokat is készíthetsz, amelyekkel jobban eligazodhatsz pénzügyeidben. Tetszőleges számlára, kategóriára, címkére és időszakra készíthetsz saját riportokat.

Különböző eszközök szinkronizálása
A Koint bármelyik eszközödről elérheted, akár a számítógépedről is, a webes felület segítségével. Mindig, minden felületen ugyanazokat az információkat fogod látni, mert az adatokat folyamatosan naprakészen tartjuk.

Fontos határidők
Állíts be magadnak emlékeztetőt, ha nem szeretnéd, hogy megfeledkezz valaminek a befizetéséről vagy megvásárlásáról.

Banki kapcsolódás
Amennyiben a Magnet Bank ügyfele vagy, akkor a Koin fiókodat összekapcsolhatod az internetbanki felülettel, hogy banki adataid automatikusan és naprakészen jelenjenek meg a Koinban is. A banki tranzakciókat a Koin kategorizálja, így ezeknek a kiadásoknak a felvitelével már nem kell többet foglalkoznod.

Ha valami problémád, kérdésed vagy észrevételed lenne, akkor keress bennünket a support@koin.hu email címen.

coin money save money saving expensify finances espenses expand saving goals savings expenses tracker finance tracking financial spending tracker bank tracker expens expensive app money calendar travel expense tracker expense list money management

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet?
Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.
Keine Ratings für diese App ...

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.