Bogga skolepakke full

Publisher: Boggatap
Bewertung: Noch nicht bewertet
Preis: 18.99 USD
Kompatibilität: iPhone & iPad

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Bogga skolepakke full in Norwegen an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Bogga skolepakke full im iOS App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Bogga skolepakke full tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - iPhone - Norwegen
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

SPAR PENGER på hele 6 gøyale og pedagogiske Boggatap-apper med dette pakkekjøpet på skole-apper! Lær om bokstaver, knekk lesekoden, øv på tall og gangetabellen, lær klokka og om norske penger:

1. Bogga Les: Lek med en magisk maskin og knekk lesekoden samtidig! Gøyal og motiverende app for barn som skal lære å lese! Lytt til ordet som skal staves, og dra bokstaver oppå hyller i riktig rekkefølge. Stabler du flere ord, venter det en glitrende skatt i belønning! Anbefalt av Barnevakten.no.

2. Bogga Gangetabell: Lær gangetabellen på en enkel og gøyal måte! Her kan barna utforske den lille gangetabellen, få morsomme gangetips og øve på multiplikasjon ved besvare regnestykker på tid, tilpasset deres nivå.

3. Bogga Penger: Lær om norske kroner gjennom gøyal lek. Med Bogga Penger kan barna bli kjent med norske mynter og sedler, og lære om veksling gjennom praktiske oppgaver i et fargerikt spill.

4. Bogga Klokke: Utforsk og lær klokka slik vi tyder den på norsk, på en ny og leken måte. Dra viserne for å bli kjent med hele og halve timer, kvarter og minutter. Pusle sammen og fargelegg din egen klokke.

5. Bogga Alfabet: Lær barna det NORSKE alfabetet. Med denne norskproduserte appen kan du la barna utforske det norske alfabetet gjennom å fargelegge store og små bokstaver som så forvandles til kjøleskapsmagneter! Sammen kan dere lytte til både bokstavnavn og bokstavlyd, og lære skriveretning. Bruk bokstavene du lager til å stable enkle ord på kjøleskapet, for så å ta bilde av kunstverket! Morsom og enkel, med fokus på det pedagogiske - uten forstyrrende elementer som reklame.

6. Bogga Tall: Lær barna tall med NORSK uttale. Utforske tall og enkle matematiske tegn gjennom å fargelegge symboler som så blir til kjøleskapsmagneter. I likhet med alfabetappen, kan dere også her lytte til uttale. Bruk tallene til å stable enkle regnestykker på kjøleskapet, for så å ta bilde av kunstverket! Barna kan også lytte til store tall ved å sette de sammen i en ramme på kjøleskapet!

Disse appene er perfekt til udervisning på skole eller hjemme, for kreativ lek med bokstaver, ord og tall, klokka og norsk valuta.

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

Keine Keywords gefunden ...

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet?
Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.