Flytryg

Publisher: Ulrik Pedersen
Bewertung: Noch nicht bewertet
Preis: 6.99 USD
Kompatibilität: iPhone & iPad

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Flytryg in Deutschland an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Flytryg im iOS App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Flytryg tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - iOS - Deutschland
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

Kontrollér din flyskræk og bliv tryg ved at flyve. Flytryg hjælper dig i luften.

Flytryg er Danmarks ældste og største kursus for folk, der er bange for at flyve. Flytryg har eksisteret siden slutningen af 80’erne og har siden da hjulpet mere end 1500 flyveangste kursister på vingerne.

Flytryg-appen indeholder over 20 videoer, en afslapningsøvelse samt et væld af artikler og illustrationer. Idéen bag appen er, at det, der gør mennesker bange, først og fremmest er usikkerhed og uvidenhed. Appens videoer og artikler forklarer på en letforståelig måde, hvordan en moderne flyvemaskine virker, hvad piloten gør i cockpittet under flyvningen og på jorden før og efter. Samtidig gives en forståelig og håndgribelig forklaring på de psykologiske mekanismer, der sætter ind, når mennesker oplever angst og bliver bange – særligt i forbindelse med flyvning.

Det er pilot Ulrik Lindegaard Pedersen, der er luftkaptajn i SAS og psykolog Torben Kjeldsen, der guider dig igennem alle aspekter af en tryg flyvetur. I appen guider de dig gennem lufthavnens check in-procedurer, hjælper dig med at komme godt på plads i flysædet og giver svar på langt de fleste spørgsmål om flyvning, flyskræk og flyveangst.

Afslapningsøvelsen i appen hjælper dig med at finde ro og slappe af i en situation, der ellers ville virke stressende.

Appen virker offline og i flightmode og kan således bruges under flyveturen – når kaptajnen har sagt god for at tænde for elektronikken. Den kan også bruges til at forberede flyveturen hjemmefra og til løbende at træne og vedligeholde egen flyvefærdighed.

Hvis du lider af voldsom flyskræk, flyveangst eller flyvefobi, er det vigtigt, at du søger hjælp i form af et kursus, terapi hos en psykolog eller lignende; eller at du taler med din læge om symptomerne. Flytryg-appen er ment som en hjælp til at gøre flyveturen tryggere.

Flytryg er de eneste i Danmark, der benytter sig af avancerede flykabine simulatorer – professionelt udstyr, der normalt er forbeholdt uddannelse af luftfartspersonale. Appen udleveres til alle kursister i forbindelse med kurset.

richtig lüften lüften rejse

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet?
Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.