Erfolgreichste Apps

Search for any app

Hardlopen met Evy

Publisher: Energy Lab
Preis: Gratis mit In-App-Käufen
Bewertung:
Kompatibilität: iPhone

App Ranking-Verlauf

Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Hardlopen met Evy im Niederlande.

App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Hardlopen met Evy tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

App Store-Optimierung

Ermitteln Sie perfekte Keywords für sämtliche Apps da draußen und finden Sie heraus, wie sich die Position einer App für die maßgeblichen Keywords im Laufe der Zeit verändert.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Sammeln Sie wichtiges Nutzer-Feedback, indem Sie App-Rezensionen und -Rankings analysieren. Suchen Sie nach Version, Land und Zeitraum, um Bugs aufzuspüren, Vorschläge umzusetzen und Ihre App zu verbessern.

Empfehlungen

Finden Sie heraus, wann und wo Apps in den unterschiedlichen App Stores an einem Tag, in einem Land, auf einem Gerät oder in einer Kategorie gelistet waren.

App-Beschreibung

Welkom bij Hardlopen met Evy! Zullen we er samen in vliegen?

Jij zorgt voor een leuke sportoutfit en (draadloze) oortjes, ik zorg voor een verantwoord en haalbaar trainingsschema en ik vertel je in je oor wanneer je mag wandelen, versnellen, vertragen of stoppen. Tussendoor geef ik je leuke tips over een gezonde levensstijl en natuurlijk moedig ik je ook nu en dan aan zodat je blijft volhouden. Kies een doel dat bij jou past, deze app is geschikt voor elk type en niveau van loper.
De app registreert jouw trainingen en houdt alles in een handig overzicht bij. Zo hoef jij enkel te focussen op jouw training. Deel achteraf jouw training op instagram, facebook of een ander netwerk zodat jouw vrienden je mee kunnen aanmoedigen om vol te houden.

- 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon
- opgemaakt door professionele sportcoaches van Energy Lab
- met persoonlijke begeleiding en aanmoedigingen

Krijg toegang tot alle schema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proef van 1 week om de app uit te proberen.
Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt binnen 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode in rekening gebracht op je account. De gebruiker kan abonnementen beheren en automatische verlenging na aankoop uitschakelen op de pagina “abonnementen beheren” in de instellingen van je smartphone/iTunes-account.

Combineer de training met jouw favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment.
Jouw trainingen worden beloond, niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de vorm van medailles én punten in de Hardlopen met Evy Club. Elke afgewerkte training wordt op www.hardlopenmetevy.nl omgezet in punten die je kan inwisselen voor exclusieve voordelen. Of ding mee naar mooie prijzen in onze Hardlopen met Evy Club uitdagingen.

Gaan we er samen voor?

Algemene voorwaarden: http://www.hardlopenmetevy.com/app/disclaimer/nl#terms
Website: community.hardlopenmetevy.com
Ondersteuning: community.hardlopenmetevy.com/contact

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet? Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Erfahren Sie, was Benutzer von Hardlopen met Evy halten, indem Sie die Rezensionen lesen und die Bewertungen anzeigen.

2.3

1030 Bewertungen

Apple Watch

Handige app maar waarom krijg ik m niet te zien op mijn Apple Watch?

05 Sep 2020

Oplichting

Evy komt de overeenkomst die is aangegaan niet na. Schema’s zijn gekocht en achteraf breekt evy eenzijdig de nakoming van zijn contract. Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van de app zonder abonnement. Ik raad een ieder aan om nakoming van de overeenkomst te vorderen en anders het geld terug te eisen ivm niet nakoming overeenkomst. Het is juridisch gezien onmogelijk om zonder toestemming de overeenkomst te wijzigen en zogenaamd het geld gedurende drie maanden in de winterperiode te laten inzetten voor een abonnement. Het lijkt me ook goed om dit massaal te melden bij de consumentenbond.

16 Aug 2020

Geld kwijt

Erg jammer, op zich een fijne app, de eerste lessen gekocht. Die ben ik na vernieuwing van de app compleet kwijt. Ook alle punten die ik had gespaard om volgende lessen te kopen: kwijt. Qua functionaliteit erg achteruit gegaan. Tijd voor iets anders.

19 Aug 2020

Ik kom niet meer in de App

Ben ff 2 maanden gestopt en wil weer beginnen maar kom niet meer in de App! Was bezig met 5 km schema les 14... De app verwijst mij door naar een betaling? Hoezo? Groet

05 Sep 2020

Helaas

Zoals al eerdere reactie’s hier, ook bij mij het zelfde probleem,Ik heb betaald voor een app waarvoor ik Wéér voor moet gaan betalen! Als ik een tv koop, dan hoef ik voor die tv toch niet weer een keer te betalen na een software update?! Erg slecht! Ook voor mij een andere app

15 Sep 2020

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.