Willkommen bei App Annie!
Hier finden Sie sämtliche Informationen über Rabo PinPin und Millionen weiterer Apps. Registrieren Sie sich kostenlos und erfahren Sie mehr über für Sie interessante Apps, über Ihre Konkurrenz und über die Entwicklungen in der App-Branche.

Rabo PinPin

Bewertung: Noch nicht bewertet
Preis: Gratis
Kompatibilität: iPhone & iPad

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Rabo PinPin in Deutschland an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Rabo PinPin im iOS App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Rabo PinPin tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - iOS - Deutschland
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

Wegwijs in de wereld van het geld

In Rabo PinPin, de nieuwe zakgeld-app van de Rabobank, leren kinderen spelenderwijs van alles over omgaan met geld en over de waarde van geld. Samen met PinPin de Pinguïn ervaren ze in een veilige omgeving hoe het is om geld te verdienen, te sparen en uit te geven voor PinPin.

Stappenplan om met PinPin te kunnen spelen:

1) Installeer Rabo PinPin
2) Download de markers op www.rabobank.nl/pinpin. Heeft u het PinPin-pakket ontvangen? De twee markers zijn in dit pakket opgenomen.
3) Scan één van de markers met uw telefoon of tablet. Om alleen met PinPin te kunnen spelen, moet de kleine marker gescand worden. Om het eigen spaargeld te kunnen zien en om spaarpotjes aan te kunnen maken, moet de grote, veilige marker gescand worden.
4) U ziet PinPin op uw telefoon of tablet verschijnen. Nu kan er met PinPin gespeeld worden en kunt u, als u de grote, veilige marker scant, de rekening van uw kind aan Rabo PinPin koppelen. Lees daarover hieronder meer.

Rabobankrekening

PinPin bewaakt zijn eigen pegels, maar de pinguïn is ook de bewaker van het echte spaargeld van uw kind. Dankzij een koppeling met de Rabobankrekening van uw kind kan uw kind het eigen saldo checken en spaarpotjes bedenken. De koppeling met de betaalrekening van uw kind vindt plaats in een veilige, digitale omgeving. Alleen u als ouder of verzorger kunt een koppeling met de rekening van uw kind maken. Er kunnen geen uitgaven worden gedaan met echt geld.

Wanneer uw kind geen Rabobankrekening heeft, kan er tot level 6 gespeeld worden. Na level 5 is een koppeling met de Rabobankrekening nodig. Om na het koppelen van de betaalrekening van uw kind het saldo op te halen binnen Rabo PinPin, is het nodig dat er in de laatste 90 dagen minimaal één transactie is gedaan binnen de betaalrekening van uw kind. Anders wordt €0,- weergegeven.

Oudergedeelte

Wilt u zien of er veel wordt uitgegeven en gespaard voor PinPin? Of wilt u uw kind een beloning geven voor bijvoorbeeld een mooi rapport? Dit kan allemaal via het oudergedeelte. U heeft een eigen ingang in de app waardoor u precies kan zien hoe uw kind het spel speelt. Zo kunt u op een makkelijke én leuke manier samen met uw kind over geld praten.

Meer informatie
Lees meer over Rabo PinPin op https://www.rabobank.nl/pinpin

Hulp nodig?
Neem contact op met uw eigen Rabobank via https://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/naaruwbank/

coolste rabo rabobank pegel geldzähler geld zurück geld sparen markers pinguim geld verdienen markieren pingu

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet?
Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.