Erfolgreichste Apps

Search for any app

Telmore Musik

Publisher: TELMORE A/S
Preis: Gratis
Bewertung:
Kompatibilität: iPhone, iPad & Apple Watch

App Ranking-Verlauf

Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Telmore Musik im Dänemark.

App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Telmore Musik tages- und stundengenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

App Store-Optimierung

Ermitteln Sie perfekte Keywords für sämtliche Apps da draußen und finden Sie heraus, wie sich die Position einer App für die maßgeblichen Keywords im Laufe der Zeit verändert.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Sammeln Sie wichtiges Nutzer-Feedback, indem Sie App-Rezensionen und -Rankings analysieren. Suchen Sie nach Version, Land und Zeitraum, um Bugs aufzuspüren, Vorschläge umzusetzen und Ihre App zu verbessern.

Empfehlungen

Finden Sie heraus, wann und wo Apps in den unterschiedlichen App Stores an einem Tag, in einem Land, auf einem Gerät oder in einer Kategorie gelistet waren.

App-Beschreibung

Med Telmore Musik har du fri adgang til al den musik, du har lyst til – uanset, hvor du er. Få over 60 millioner musiknumre at vælge mellem.

Du får:

- Nem adgang til at flytte dine playlister fra andre musiktjenester til Telmore Musik med Soundiiz
- Lyd i høj kvalitet (320 kbit/s.)
- Mulighed for at afspille musik gennem Sonos, Chromecast, Airplay og Bluetooth
- Live Radio, hvor du kan gemme musiknumre spillet direkte i radioen, til en af dine playlister
- Mulighed for at gemme din musik på mobilen
- Mulighed for at lave dine egne playlister og dele dem via Facebook eller e-mail
- Inspiration fra playlister og hitlister
- Adgang til at afspille musik uanset, hvor du er

App Store-Optimierung

Welche Wörter werden bei der Suche nach einer App verwendet? Die richtigen Keywords können dazu beitragen, dass eine App öfter gefunden wird, wodurch wiederum die Download-Zahlen und der Umsatz steigen. App Annie verfolgt Millionen von Keywords, wodurch Sie mehr Downloads für Ihre App generieren und ermitteln können, welche Keywords Ihre Konkurrenten nutzen.

App-Rezensionen und -Bewertungen

Erfahren Sie, was Benutzer von Telmore Musik halten, indem Sie die Rezensionen lesen und die Bewertungen anzeigen.

3.5

1708 Bewertungen

Mangler siri support

Håber det kommer

26 Dez 2020

Ingen afspilningsrettigheder

Super random og ødelæggende for oplevelsen - der er nogle sange på albums hvor Telmore ikke har rettigheder, f.eks. R.E.M.’s Imitation of Life.

12 Feb 2021

Fint udvalg af musik, men...

Der mangler understøttelse af AppleTV på flere fronter. En selvstændig app til AppleTV ville være at foretrække, men at man i det mindste kan streame til det fra telefonen hver gang man prøver, ville være en start. Har ingen idé om hvorfor man ikke kan connecte altid, svært at se et mønster. Andre apps har ingen problemer på den front.Arbejdes der på en app til AppleTV?

30 Jan 2021

God til dansk musik, dårlig til AirPlay. Intet familieabonnement.

Hej Telmore,Tak for de gode spillelister med masser af dansk musik samt muligheden for at vælge 320 kbit/s! - men:Jeg har flere AirPlay kompatible produkter, som jeg spiller min musik på, og der taber Telmore Musik. Det sker ofte, at jeg mister forbindelsen efter 2-3 numre, hvilket hverken sker for Apple Music eller Spotify.Der findes en app til mit Apple Watch 5 LTE, som desværre ikke fungerer uden min iPhone i nærheden - det gør Apple Music og Spotify. På appen kan man justere lydstyrken med drejeknappen - eller kan man? Nej, der er meget stor forsinkelse på input, så det er nærmest umuligt at ramme det ønskede niveau, men det fungerer perfekt på Spotify og Apple Music.Telmore har af uransalige grunde fravalgt muligheden for et familieabonnement, selvom jeg gerne betaler de 50,- kr. ekstra. Jeg/vi oplever jævnligt, at selvom tjenesten ikke har været i brug i flere timer, så kommer der en besked på skærmen: “Du kan kun bruge Telmore Musik på en enhed ad gangen. Vil du starte afspilningen her?”. Ja tak, men det gør jeg heller ikke - desværre:-(Hvad med at bruge lidt mere energi på at få tjenesten/appen op på niveau med de andre tjenester? I har en unik mulighed med jeres fine fokus på dansk musik i playlisterne.

05 Feb 2021

Fejl

Jeg håber snart de kan få lavet at når man sletter en playliste er det den rigtige playliste den sletter i stedet for en af de andre forsvinder

26 Dez 2020

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.