Progress+ Deel3

Bewertung: Noch nicht bewertet
Preis: 23.99 USD

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Progress+ Deel3 in Belgien an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Progress+ Deel3 im Mac App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Progress+ Deel3 tagesgenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - Mac - Belgien
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

Progress+ Deel3 is bedoeld voor de bridger die zijn bieden en af- en tegenspel wil verbeteren. Je wordt bod voor bod en slag voor slag begeleid. Op deze manier wordt op een leuke en leerzame manier het gehele spel gespeeld. Kies je niet de beste speelwijze dan word je hier op geattendeerd en er wordt uitgelegd waarom er een betere speelwijze is. Leerzamer kan niet!

Alle spellen zijn voorzien van deskundige commentaar van oud wereldkampioen Berry Westra.

In het programma zijn diverse opties aanwezig. Zo kun je er voor kiezen om het programma tijdens het spelen op de cruciale momenten vragen te laten stellen die je op het goede spoor zetten. Het zijn vragen die iedere goede bridger zichzelf altijd stelt.

Ook is het mogelijk om een spel alleen te bieden of alleen te spelen waarbij het biedverloop al wordt gegeven.

Alle behaalde resultaten worden bijgehouden. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier wordt een overzicht gepresenteerd dat inzicht geeft in de vorderingen.

Progress+ Deel3 is interactief oefenmateriaal bij de leermethode “ Leer bridge met Berry Westra deel 3” en het logische vervolg op Progress+ Deel1 en Deel2

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.