Willkommen bei App Annie!
Hier finden Sie sämtliche Informationen über Notesz und Millionen weiterer Apps. Registrieren Sie sich kostenlos und erfahren Sie mehr über für Sie interessante Apps, über Ihre Konkurrenz und über die Entwicklungen in der App-Branche.

Notesz

Publisher: FábiánTamás
Bewertung:
Preis: Gratis

App Ranking-Verlauf

Zeigen Sie den Ranking-Verlauf von Notesz in Vereinigte Staaten an.
Der Ranking-Verlauf zeigt an, wie beliebt Notesz im Windows Store App Store ist und wie sich dieser Wert im Lauf der Zeit entwickelt hat. Sie können das Abschneiden von Notesz tagesgenau für verschiedene Länder, Kategorien und Geräte nachverfolgen.
Download-Rang - Windows Store - Vereinigte Staaten
Letzte WocheDiese Woche
Kein Rangdaten für die vergangene Woche
Die Daten für diese Woche sind nach der Registrierung kostenlos verfügbar.
So zeigen Sie die Daten für die aktuelle Woche bis zur vergangenen Stunde an.

Jetzt gratis registrieren und noch mehr erfahren!

Melden Sie sich jetzt kostenlos an, um uneingeschränkten Zugriff auf Rankings, Rezensionen, Ratings, Keywords und mehr zu erhalten.

App-Beschreibung

Notesz egy egyszerű, könnyen használható jegyzetelő alkalmazás.

Az applikáció segítségével játszva bármikor készíthet feljegyzéseket hordozható, illetve asztali számítógépén, mely segítségére lehet a mindennapi munkahelyi, iskolai és egyéb feladatai során.

A program indítását követően a már meglévő jegyzeteit láthatja, továbbá új jegyzetet készíthet. Ezt megteheti az Új jegyzet gomb megnyomásával, vagy csak kezdje el gépelni az új jegyzetének címét és máris a következő oldalon találja magát.

Jegyzet:
Feljegyzésének adhat címet, beállíthat hozzá emlékeztetést, megjelölheti a készítésének helyszínét és a Tag-ek segítségével megjelölheti őket azok típusa szerint.

Emlékeztető/Csempe:
- Az emlékeztetővel ellátott jegyzet a beállított időpontban értesíteni fogja egy oldalról beúszó Notification-ön keresztül, melyre rákattintva rögtön a szóban forgó feljegyzéshez navigálhat.
- Mindemellett a legutóbbi emlékeztető a Start menüben az alkalmazás csempéjén is megjelenik.

Rendezés/Törlés/Keresés/Megosztás:
- Az alkalmazás főképernyőjén két megjelenítés között választhat: Tag-ek szerint csoportosítva, vagy vegyesen szortírozatlanul. Ezt a rendezést az alsó oldalsávban található gombok segítségével végezheti el.
- Amennyiben törlésre kerül a sor, az egy, vagy több kiválasztott elemet szintén az alsó oldalsávban található Törlés gomb segítségével törölheti.
- A jegyzetelő beépül a rendszer keresőjébe is, így a megszokott módon kereshet a jobb oldalsáv Kereső gombjával jegyzet címe, jelölő és helyszín szerint.
- A más számára is relevánsnak tartott jegyzetét szintén, a megszokott módon megoszthatja más alkalmazásokon keresztül a jobb oldalsáv Megosztás gombjával.

Erfahren Sie mit App Annie alles über Millionen von Apps und die Entwicklungen in der App-Branche.