Welcome to App Annie!
Here you can find everything there is to know about Mộng Kiếm 2 and millions of other apps. Sign up for free and learn more about the apps you care about, competitor insights and what’s happening in the app industry.

Mộng Kiếm 2

Publisher: PopPace Inc.
Rating:
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for Mộng Kiếm 2 in United States.
Rank History shows how popular Mộng Kiếm 2 is in the Google Play app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Mộng Kiếm 2 of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Google Play - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Đắm mình vào thế giới võ hiệp quen thuộc nhưng cũng đầy màu sắc với Mộng Kiếm II. Với hơn 300 hiệp khách hứa hẹn mang đến vô vàn kỹ năng, sở trường cho những ai chiêu mộ đủ đội hình.
*** HỆ THỐNG HIỆP KHÁCH ĐA DẠNG
Mộng Kiếm II với nội dung khai thác những tác phẩm nổi tiếng nhất từ tiểu thuyết Kim Dung mang đến cho người chơi số lượng hiệp khách ấn tượng lên đến 300 hiệp khách giúp người chơi trải nghiệm hệ thống hiệp khách đa dạng, phong phú.
*** SÁNG TẠO TRẬN PHÁP KHÔNG GIỚI HẠN
Hơn 300 hiệp khách được phối hợp trận pháp theo lối ngũ hành tương sinh kim, mộc, thủy, hỏa, thổ đòi hỏi người chơi “cân não” để sắp xếp được một đội hình đạt kích duyên hiệu quả nhất.
*** TRANG BỊ HIỆP KHÁCH ĐỘC ĐÁO
Mộng Kiếm II mang đến hệ thống trang bị được giám định ngẫu nhiên với những thuộc tính độc nhất. Bên cạnh đó, người chơi cũng có thể tự chế tạo trang bị của riêng mình.
*** VÕ ĐÀI MÁU LỬA
Võ đài máu lửa với những hiệu ứng đẹp mắt sẽ là nơi để các anh hùng thể hiện bản lĩnh cùng với những chiêu thức đầy tính khiêu khích của mình nhằm ghi danh trên bảng xếp hạng.
*** HOẠT ĐỘNG MỎI TAY
Hàng trăm hoạt động lớn nhỏ diễn ra liên tục nhằm tăng tinh thần đoàn kết từ toàn võ lâm với vô vàn phần thưởng hấp dẫn và kích thích như boss thế giới, boss bang hội, bí cảnh, ngõ đồng nhân,...
*** Với đồ họa đẹp mắt, trải nghiệm mobile mượt mà cùng với cốt truyện phong phú và lối chơi chiến thuật vô cùng kích thích, hãy để Mộng Kiếm II thỏa mãn giấc mộng chinh phục thế giới võ lâm giang hồ của bạn!
---------------------------------------------------------------------------
Theo dõi và cập nhật thông tin mới nhất cùng hàng ngàn sự kiện hấp dẫn tại:
Fanpage: https://www.facebook.com/mongkiem2

No keywords has been found...

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Mộng Kiếm 2 by reading the reviews and checking the rating.
4.5
299 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.