Mentaliseringsguiden

Publisher: Center for Mentalisering
Rating: Not rated yet
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for Mentaliseringsguiden in United States.
Rank History shows how popular Mentaliseringsguiden is in the Google Play app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Mentaliseringsguiden of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Google Play - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

App´en “Mentaliseringsguiden” indeholder indtalte indsovnings- og medtationsøvelser fra bogen “Mentaliseringsguiden".

Der er tale om 4 forskellige indtalte guidede øvelser, der understøtter evnen til at regulere følelser og finde ro i forskellige situationer i hverdagen.

Lydøvelserne er lavet til børn, unge, voksne og professionelle, der har brug for en hurtig hjælp til at finde ro, skabe refleksion eller falde i søvn.
Øvelserne tager afsæt i den mentaliseringsbaserede tankegang. Mentaliseringsbaseret behandling er en evidensbaseret metode til behandling og udvikling af evnen til mentalisering. Mentalisering er en en betegnelse for evnen til at have fokus på egne og andres mentale tilstande. “Mentaliseringsguiden” er en bog af Psykolog Janne Østergaard Hagelquist, der udkom i 2015 og indeholder en lang række redskaber og øvelser til brug ifm. børn, unge og voksne.

Øvelserne er enkle at anvende. Appén indeholder en funktion, der giver mulighed for at få beroligende “regnlydtæppe" som baggrund til de indtalte øvelse.

App´en indeholder 4 øvelser; Drømmerejse, indsovningsøvelse, ÅBENT og Åndedrætsrummet. Den enkelte øvelse er ledsaget af søde tegninger, og er let at bruge for både børn og voksne:

1) ÅBENT temperaturmåleren er tænkt som en hurtig lydguide til brug i situationer, hvor der er konflikter og intense følelser. Den kan bruges af professionelle, såvel som private, når der er brug for at vurdere, om man har en indstilling præget af et ÅBENT sind, som giver mulighed for konstruktiv og mentaliserende dialog.

2) Indsovningsøvelsen er en guidet indsovningsøvelse, som kan bruges til støtte til at skabe ro til at falde i søvn. Øvelsen er tiltænkt børn, men kan også bruges til unge og voksne.

3) Drømmerejsen kan anvendes til at støtte et barn eller en ung til at finde ro og komme i kontakt med egne ressourcer. Igennem den guidede rejse ledes man til et behageligt sted og føres efter et kort ophold med mulighed for at finde egne ressourcer tilbage til nuet.

4) Åndedrætsrummet er en meditationsøvelse til at finde ro og pause i en hektisk dagligdag. Øvelsen er kort og med fokus på krop sind og lyde, hvilket også illustreres på figuren, der hører til øvelsen. Ved jævnligt brug er det muligt, at øvelser kan hjælpe en til at komme i kontakt med nuet uden brug af den guidede meditation.

No keywords has been found...

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.