Top Apps

Search for any app

KRESZ Teszt - 2021

Publisher: Drive Theory Test
Price: Free with In App Purchases

App Rank History

Check out the download rank history for KRESZ Teszt - 2021 in United States.

Rank History shows how popular KRESZ Teszt - 2021 is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of KRESZ Teszt - 2021 every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Napjainkban egyre természetesebb, hogy szinte mindenkinek van már jogosítványa. Alkalmazásunk segítségével könnyedén szerezheti meg a szükséges tudást, hogy az autóvezetés nagyszerű élménye ne maradjon vágy. Tekintse meg az alábbiakban, hogyan akarjuk elősegíteni és megkönnyíteni a jogosítvány megszerzését.
Gyakorló kérdések.
Tartsa szinten elméleti tudását véletlenszerű kérdésekkel, hogy a vizsgán ne érje meglepetés. Köztudott tény, hogy a szükséges ismeretek elsajátítása önmagában még nem elegendő a sikeres kresz vizsgához. A megszerezett tudás folyamatos tesztelésével frissen tarthatja az elméletet, amit elsajátított.
Teszt szimulátor
Készüljön az igazi vizsgára időmérő segítségével különböző témakörökben. Természetesen az egész tanulási folyamat lényege a jogosítvány megszerzése, aminek előfeltétele a vizsga lerakása. Alkalmazásunk nem csak segít elsajátítani a szükséges tudásanyagot, de megkönnyíti annak igazi memorizálását, illetve az elsajátított tudás tesztelését. Tesztszimulátorunk segítségével szert tehet arra a magbiztosságra, ami elengedhetetlen a tényleges vizsga letételéhez
Kresz táblák
Az útjelző táblák tanulása sosem volt még ilyen könnyű. A teljes tudásanyag kategóriákba rendezve segíti a jelzések elsajátítását. A táblákat könnyedén memorizálhatja alkalmazásunk ezen részének segítségével. Sokaknak nehézséget szokott okozni a tudásanyag ezen részének az elsajátítása, hiszen jogosítvány nélkül ezek a jelzések nem képezik az átlagember hétköznapjainak a részét. Oktatóanyagunk segítségével a kresz táblák vizualizálása természetesen épül bele a hétköznapokba.
Tesztek mentése
Alkalmazásunk elmenti valamennyi vizsgakísérletét. Így könnyedén áttekintheti az összes eredményét. Ismerje fel saját hibáit, hogy ott erősíthesse meg tudását, ahol a legnagyobb szüksége van rá. Ugyanakkor ez a módszer megadja a pozitív visszacsatolás lehetőségét, hiszen bármikor hozzáférhet addigi eredményeihez. Illetve saját szemével láthatja, mennyit gyakorolt és milyen fejlődést ért el ezen idő alatt.
Online kurzus
Az internetes oktatóvideók a vizsgára szükséges teljes tudásanyagot lefedik. Tanuljon mobiljáról a saját idejében. A teszt kérdéseinek minél hatékonyabb megválaszolásához kurzusunk megadja a lehetőséget a tudásanyag könnyed elsajátításához. A tananyag bármikor és bárhol hozzáférhető, így nem szükséges komoly áldozatokat hoznia a szabadidejéből.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of KRESZ Teszt - 2021 by reading the reviews and checking the rating.

0

0 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.