Knigoteka

Publisher: Knigoteka
Rating:
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for Knigoteka in United States.
Rank History shows how popular Knigoteka is in the Google Play app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Knigoteka of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Google Play - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Зачекори во светот на најпопуларните е-книги на македонски јазик.


Преземи ја апликацијата Книготека, бесплатно регистрирај се, купи ги омилените е-книги за помалку од 1 минута и читај ги во било кое време и на било кое место.

Апликацијата Книготека го прави читањето едноставно и удобно:

• Истражи ги книгите по омилениот жанр, издавач и автор

• Прочитај дел од книгата пред да ја купиш

• Додај ги омилените книги во корпа и купи ги со платежна картичка или ваучер

• Прилагоди го читањето во зависност од потребите – Одбери го омилениот фонт, големината на текстот и бојата на екранот

• Обележи ги омилените зборови и цитати во текстот и додавај белешки и обележувачи

• Пребарај ја целата книга по одреден збор или фраза

• Пребарај ги непознатите поими преку Gоogle и Wikipedia алатките

• Оценувај ги прочитаните книги и споделувај ги со пријателите и на социјалните мрежи

вицови mk germanski

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Knigoteka by reading the reviews and checking the rating.
3.8
43 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.