Top Apps

Search for any app

Top Channel TV

Publisher: Top Channel
Price: Free
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for Top Channel TV in United States.

Rank History shows how popular Top Channel TV is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of Top Channel TV every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Top Channel TV - App-i që sjell LIVE kanalet e Top Channel në celularin apo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program të preferuar edhe nëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in Top Channel TV! nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” nga operatori juaj mobile.

Karakteristikat e përgjithshme;

*Numri i telefonit:

Ju lutem vendosni numrin e telefonit me prefiksin përkatës të shtetit tuaj në rast se prefiksi nuk ju del automatikisht nga aplikacioni.

Shembull (Shqipëri):

Saktë: +3556****
Gabim: +35506****


*LIVE TV, Kanali me i ndjekur Top Channel . Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

*Catch Up
Mund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë.

*EPG
Çdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës.

*Parental control
Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar.

*Listë favorite
Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

*Së shpejti;
VOD

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Top Channel TV by reading the reviews and checking the rating.

3.5

183 ratings

Nuk me dergon sms tek numri im i celularit megjithe qe me thote qe kodi u dergua me sms. Po perpiqem te regjistrohem si perdorues i ri.

Nov 22, 2020

Super puno ne Angli 👌👌

Nov 27, 2020

E instalova prapë me shpresën se do qe rregulluar. Sms nuk erdhi kurrë. Pastaj s'e kuptoj pse duhet login kur tv oponentë si "rtsh tani" dhe "klani im" punojnë për së mbari pa login dhe me HD...thjeshtë TOP-i ka marrë fund. Tv kot. App kot. Gjynah...! ☹️☹️☹️

Nov 27, 2020

Pas updatit duket sikur po punon ne rregull

Nov 20, 2020

Garbage doesn't work

Nov 19, 2020

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.