Top Apps

Search for any app

2021 KRESZ Teszt

Publisher: Learn The Drive
Price: Free with In App Purchases
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for 2021 KRESZ Teszt in United States.

Rank History shows how popular 2021 KRESZ Teszt is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of 2021 KRESZ Teszt every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Az egyre bekorlátozottabb életvitel mellett egyre többen vágynak a szabadságra, amit az autóvezetés jelent. A tömegközlekedés által adott kötöttségek sokak számára megnehezítik a mindennapokat. Ugyanakkor rohanó világunk nem sok helyet hagy arra, hogy új készségeket sajátítsunk el, hiszen a meglévők megtartása is rengeteg időt és energiát vesz igényben. Kezdjen neki a jogosítvány megszerzésének még ma!
Online kurzus
Megértjük, hogy nem sok ideje jut a tanulásra, hiszen a munka, a család és az hétköznapok egyéb elmaradhatatlan teendői mellett nem sok idő jut új készségek elsajátítására. Online videóink rendezett és kimunkált tananyagának segítségével bárhol és bármikor könnyedén elsajátíthatja mindazt, amit egy sikeres kresz vizsga letételéhez szükséges.
Gyakorló kérdések.
Köztudottan a tudás megszerzése önmagában nem elég, hiszen annak megtartására és elmélyítésére legalább annyi szükség van. Véletlenszerűen összeállított kérdéseink segítségével erőlködés nélkül teheti az alapvető készségeink egyikévé a kresz ismeretét. Mindezt továbbra is a legnagyobb előnnyel, amit egy mobil alkalmazás kínálhat, hiszen mindez a saját maga által meghatározott időben és mértékben történik kötöttségek nélkül.
Kresz táblák
Az applikációnkban megtalálható az összes 2021-ben joghatályos útjelző tábla, így nem kell aggódnia, hogy a tudásanyag, amiből készül eléggé friss vagy sem. Rendszerezett adatbázisunk segítségével mobiljáról bárhonnan hozzáférhet mindehhez amikor csak kívánja.
Teszt szimulátor
Ha izzadó tenyerek nélkül szeretné megfogni a tollat a vizsga napján szerezzen sziklaszilárd magabiztosságot kresz tesztünk segítségével. Az időkorlátos, visszaszámlálóval ellátott felületen szoktathatja magát az igazi vizsga körülményeihez így nem érheti meglepetés. A legtöbb vizsgázót nem tudásanyag hiánya vagy a nem elégséges készülés tartja vissza a kresz vizsga sikeres letételétől, hanem a vizsgázás körülményeinek szokatlansága. Engedje meg, hogy segítsünk!
Tesztek mentése
Alkalmazásunk automatikusan és részletesen eltárolja a korábbi tesztjeinek eredményét, így bármikor megtekintheti azokat. Ezáltal alkalma adódik szemmel tartani fejlődését és így kiértékelheti az előrehaladást. Ugyanakkor könnyedén derül fény a kevésbé erős részterületekre, ahol még gyakorlásra és esetleg ismétlésre van szükség.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of 2021 KRESZ Teszt by reading the reviews and checking the rating.

3.1

33 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.