MobiDogi

Publisher: MobiDogi
Rating: Not rated yet
Price: Free with In App Purchases

App Rank History

Check out the download rank history for MobiDogi in Finland.
Rank History shows how popular MobiDogi is in the Google Play app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of MobiDogi of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Google Play - Finland
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Sovellus tarjoaa apua arjen haasteisiin koiran kanssa, muunmuassa hihnakäytökseen ja luoksetuloon. Sovelluksesta saatavat harjoitusohjeet ovat suuntaa antavia ja sovellettavissa suurimpaan osaan käytösongelmista. Harjoitusohjeet pohjautuvat eläinten käyttäytymistieteisiin ja positiiviseen vahvistamiseen. Harjoitusohjeiden laatija kuuluu Suomen eläinkouluttajakiltaan ja on sitoutunut noudattamaan eettisiä periaatteita koulutuksessa.

MobiDogi-sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sisältää harjoitusohjeet perustaitoihin, kuten lähellä pysymiseen ja luopumiseen. Maksullisilla lisäosilla asiakas voi täydentää omaa MobiDogi -pakettiaan. Sovelluksessa on mahdollisuus ottaa myös etäyhteys kouluttajaan videon muodossa ja täyttää harjoituspäiväkirjaa.

Sovellus vaatii rekisteröitymisen ja on henkilökohtainen.

No keywords has been found...

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.
No ratings for this app...

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.