Top Apps

Search for any app

Ngạo Thế Phi Tiên

Publisher: MOC GAME
Price: Free with In App Purchases
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for Ngạo Thế Phi Tiên in United States.

Rank History shows how popular Ngạo Thế Phi Tiên is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of Ngạo Thế Phi Tiên every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

là tựa game đã được đội kỹ thuật nghiên cứu sâu về thị trường Việt Nam suốt 3 năm. Nhầm khắc phục những điểm yếu của các sản phẩm MMOPRG khác thị trường, đội ngũ đã tận dụng hết nguồn năng lực để làm ra phiên bản dành riêng cho thị trường Việt Nam.
là tựa game lấy bối cảnh phân tranh giữa 4 tộc Nhân,Yêu Ma,Thần. Tự lúc hỗn độn sơ khai, các thống lĩnh của 4 bộ tộc đã dẫn dắt bộ tộc sáng lập kỷ nguyên mới.
là tựa game mobile lấy đề tài tiên hiệp, Kết hợp với thể loại Treo Máy và Quốc Chiến. Trong trò chơi, người chơi không chỉ có thể thoải mái treo máy trên cấp, còn có thể cảm nhận những trận Quốc Chiến khốc liệt, Chắc chắn sẽ mang đến trải nghiệm mới cho người chơi. Ngoài ra những tính năng vế tu tiên cũng được tái hiện như Cảnh Giới, Hoá thân thiên thần hoặc các kỳ ngộ khác.
là tựa game mobile mang đặc sắc về Quốc Chiến và rất nhiều các hoạt động khác về PK, Như Xếp hạng cá nhân, Bang hội chiến, Liên Server, Băng Hoả Chiến Trường…, Mỗi ngày người chơi đều trải nghiệm các tính năng PK khác nhau.
Hy vọng mỗi người chơi đến trải nghiệm đều sẽ có cảm giác chất lượng sản phẩm đã vượt quá mong đợi.Hy vọng nỗ lực của đội ngũ sẽ được tất cả người chơi đón nhận.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Ngạo Thế Phi Tiên by reading the reviews and checking the rating.

4.5

13696 ratings

Good

Apr 15, 2021

good

Mar 17, 2021

Good

Apr 11, 2021

chăm sóc khách hàng kém

Mar 08, 2021

Oki

Apr 12, 2021

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.