Top Apps

Search for any app

Ønskeskyen

Publisher: Ønskeskyen ApS
Price: Free
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for Ønskeskyen in Denmark.

Rank History shows how popular Ønskeskyen is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of Ønskeskyen every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der samler og gemmer alle de ting, du ønsker dig. På nettet og i den virkelige verden.

Det er nemt at dele din ønskesky. Det gør det let for dine venner og familie at købe dine ønsker og reservere dem. Så slipper du for at få dobbeltgaver til fødselsdag, jul, konfirmation, sølvbryllup, osv.

Ønskeskyen findes som app til din smartphone og tablet og som Ønskeskyen.dk til din computer. Så du har altid din ønskesky lige ved hånden.

Så let er det:
Falder du over noget, du ønsker dig, kan du gemme det på to måder: Hvis det er på et website, kan du gemme direkte med et enkelt klik på ønskeknappen i din dele-menu på din smartphone eller tablet. Hvis det er i en fysisk butik, på gaden eller hjemme hos en ven, tager du et billede og opretter ønsket selv i app’en.

Alle dine ønsker havner samme sted og er tilgængelige, uanset om du bruger app’en eller logger på Ønskeskyen.dk

Det kan du med Ønskeskyen:
- Gemme ønsker online med kun ét klik på ønskeknappen
- Selv tage billeder og oprette ønsker, når du falder over noget
- Lave flere ønskesedler til fødselsdag, jul, for andre familiemedlemmer, osv.
- Sende ønskesedler til dine venner og familie
- Undgå forkerte gaver eller to af samme gave
- Udveksle ønskesedler og få inspiration fra venner og familie
- Samle alle de ting, du drømmer om, så de altid er lige ved hånden

Ønskeskyen er udviklet af Post Danmark.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Ønskeskyen by reading the reviews and checking the rating.

3.3

568 ratings

Jeg har nu fået slettet 2 af mine ønskelister... synes ikke det er ok, nu når man skal kunne lave en ønskeliste.

Nov 25, 2020

Kan godt lide Appen, men i dag gik den ud af min profil. Så Mistede jeg Helle min profil, og der var omkring 30 ting på min liste. Det tag også lige omkring 8 minutter at lave et ønske som er lidt irriterende. Giver Appen en 2 ud af 5🙊💕

Nov 16, 2020

Træls at folk skal tilmelde sig for st reservere. Det betyder at der er flere af mine nærmeste der ikke gider at bruge den. Og så bryder jeg mig ikke om at man skal acceptere at de må videresende ens oplysninger til andre partnere før at man må bruge deres side. Jeg har sidenhen fået nogle spøjse opkald, det skete ellers ikke før.

Nov 21, 2020

Utrolig brugervenlig men kan være langsom og ikke altid reagere når man klikker rundt.

Nov 22, 2020

Virker ikke lørdag og søndag formiddage op mod jul da der er flere end normalt som gerne vil ind og se ønskelisten. Har flere gange forsøgt men møder en langsom side, og nogle gange kan man slet ikke komme ind og se noget.

Nov 21, 2020

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.