Top Apps

Search for any app

GE – strøm - energiforbruk - mobil

Publisher: Gudbrandsdal Energi AS
Price: Free
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for GE – strøm - energiforbruk - mobil in United States.

Rank History shows how popular GE – strøm - energiforbruk - mobil is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of GE – strøm - energiforbruk - mobil every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

I vår moderniserte versjon av Min Side får du som strømkunde og/eller mobilkunde full oversikt over ditt kundeforhold. Du kan administrere energiforbruk, strømmåler, strømavtale, mobilabonnement og alt annet som har med ditt kundeforhold å gjøre. I tillegg får du tilgang til GE sitt fordelsprogram.

Som strømkunde får du full oversikt over:


Ditt strømforbruk
Din fakturaoversikt
Opprettelse av betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov
Bytte av strømabonnement
Bestille tilleggstjenester som fornybar og grønn strøm

I GE er vi stolte av arbeidet vi gjør for å ha best kundeservice i bransjen, og for 10. året på rad ble vi i 2020 kåret til å ha Norges mest fornøyde strømkunder.

Visste du at strømprisene endrer seg månedlig? Der det er vanlig at mange strømselskaper ikke varsler kundene sine om endringer i pris og betingelser, gjør vi alt vi kan for å sørge for god kommunikasjon ved eventuelle justeringer på kundeavtaler.

Gudbrandsdal Energi kommer i tillegg stadig best ut i pristester, og har historisk sett vært blant de aller billigste på strøm her til lands.

Med et bredt spekter av avtaler - alt fra fastpriser og spotpriser til variable kraftavtaler og medlemsavtaler, er det enkelt å være kunde hos GE. Husk at det er enkelt å bytte strømleverandør: Vi tar oss av oppsigelse hos ditt gamle selskap, og sørger dermed for en silkemyk overgang. Enklere blir det ikke.


MobilEr du mobilkunde hos Gudbrandsdalen Energi Mobil får du nå enkelt oversikt på dataforbruk, status på fakturaer og smartere bestilling av tilleggspakker og ekstra mobildata.

Totalt får du og ditt kundeforhold disse løsningene i den nye appen:Enkel oversikt av mobildata
Mulighet til å bestille ekstra mobildata
Administrere tilleggstjenester som mobilsvar
Mulighet til å bestille tilleggstjenester som datasim og tvillingsim
Administrere abonnementet som å sperre/åpne diverse tjenester
Fakturaoversikt
Opprettelse betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov

Husk at du i appen kan sette opp pushvarsler om du ønsker det. På den måten går du aldri glipp av fakturavarsel, prisjusteringer, kundefordeler og mye mer.


Slik logger du inn første gang:Når du laster ned appen vil du først bli møtt av en side der du velger hvilken måte du ønsker å logge inn med. Her har du mulighet til å velge mellom følgende:

Vipps
I Vipps har du som kunde allerede registrert det med Bank ID. På den måten er vi trygge på at du er den personen som faktisk prøver å logge deg inn. En sikker og enkel måte.

SMS
Her mottar du en SMS med et passord du må skrive inn. Vi matcher mobilnummeret ditt opp mot kundebasen vår, og sørger for et enkelt og trygt innlogg.

E-post
Her mottar du en e-post med et passord du må skrive inn. Vi matcher e-postadresse opp mot kundebasen vår, sørger for et enkelt og trygt innlogg.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of GE – strøm - energiforbruk - mobil by reading the reviews and checking the rating.

2.3

45 ratings

Innlogging med finger funka fint en stund, men så var det slutt. Den insisterer likevel på at jeg skal logge på med fingeren, så jeg kommer ikke inn.

Mar 23, 2021

Not working

Apr 10, 2021

Takler ikke apper som bare er en kopi av nettsiden. Spesielt ikke når den henger seg opp på første forsøk. Og andre... #fjernet

Feb 14, 2021

Tregere enn siden og uten ekstra funksjoner? Da er det jo bare et ekstra ikon og mer plass brukt på telefonen ....

Feb 14, 2021

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.