Top Apps

Search for any app

Digi Online

Publisher: Digi.Mobil
Price: Free
Rating:

App Rank History

Check out the download rank history for Digi Online in United States.

Rank History shows how popular Digi Online is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of Digi Online every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Digi Online este o aplicatie gratuita, destinata abonatilor RCS & RDS si iti permite:
- vizionarea online a canalelor sportive Digi Sport 1, 2, 3 si 4, a canalului de stiri Digi24 si a canalului muzical UTV
- accesul la HBO GO direct din aplicatie *
- accesul la PLAY din aplicatie **
- vizualizarea programului TV pentru toate canalele Digi ***
* Pentru acces este nevoie de abonament HBO sau MaxPack
** Pentru acces este nevoie de abonament la servicii de televiziune
*** Canelele TV Digi: Digi Sport 1,2,3 si 4, Digi24, FilmNow, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV.

Canalele Digi Sport 1, 2, 3 si 4 sunt canalele de sport din Romania care prezinta cele mai importante competitii sportive nationale si internationale - UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA European Qualifiers, La Liga - Spania, Serie A - Italia, Ligue 1 - Franta, Seria A Brazilia, sunt principalele competitii de care se pot bucura fanii fotbalului. Seria competitiilor sportive continua cu MotoGP, Formula 3, handbal, hochei sau cele mai importante turnee de tenis.

Stirile Digi24 nationale iti prezinta prompt si impartial noutatile de interes national si local. Ultimele stiri, evenimentele economice si politice internationale, te tin conectat cu actualitatea externa.

Daca vrei sa vezi cele mai noi playlisturi muzicale, UTV iti ofera muzica de cea mai buna calitate.

Aplicatia Digi.Online poate fi instalata pe smartphone sau tableta ruland Android minim 4.4 (KitKat). Pentru autentificare este nevoie de activarea serviciului din Contul Meu Digi. De asemenea, pentru abonatii DigiMobil, se poate realiza si autentificarea utilizand numarul de telefon mult mai rapid, printr-o procedura mult mai simpla.

Aplicatia are nevoie de acces la urmatoarele:
- spatiul de stocare: aplicatia utilizeaza spatiul de stocare pentru a stoca local imaginile utilizate in timpul rularii;
- informatiile despe retea: aplicatia utilizeaza aceste informatii pentru a oferi noua optiune de autentificare cu numarul de telefon pentru abonatii Digi;
- starea telefonului: oprirea redarii continutului video in cazul in care se primeste un apel telefonic;
- reteaua WiFi si conexiunile la retea: utilizat pentru a determina ce retea se foloseste si a recomanda o optiune care utilizeaza cat mai putin trafic mobil;
- aplicatiile care ruleaza: pentru a continua rularea aplicatiei din punctul unde a ramas si interconectarea cu alte aplicatii.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Digi Online by reading the reviews and checking the rating.

3.6

20231 ratings

Imi puteti explica va rog si mie de ce NU aveti aplicatia si in GooglePlay pentru AndroidTv? Platesc aiurea un abonament trebuind sa ma chinui sa urmaresc canalele pe telefon, vi'se pare ok?

Apr 17, 2021

Ramane bara activa la pip si full screen landscape activat. Inca nefixata. Audio pe unele canale nu functioneaza (HBO). Oare se uita cineva si pe comentariile mele?

Apr 17, 2021

Merge ok cast de pe telefon pe Chromecast. Ar fi si mai bine daca publicati aplicatia in play store direct pentru android TV.

Apr 18, 2021

De la ultimul update nu mai poti vedea numele canalelor, pictogramele lor, nici nu stii ce canal este ca sa il accesezi de pe smartphone sau tableta cu Android....este buggy

Apr 16, 2021

It doesn't work

Apr 17, 2021

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.