Cineplexx Shqipëria

Publisher: Cineplexx
Rating: Not rated yet
Price: Free
Compatibility: iPhone & iPad

App Rank History

Check out the download rank history for Cineplexx Shqipëria in Albania.
Rank History shows how popular Cineplexx Shqipëria is in the iOS app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Cineplexx Shqipëria every hour of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - iPhone - Albania
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Cineplexx—Bota jonë e kinemasë që nga viti 1967

Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë.

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar.

Funksionet e Cineplexx App

• Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim.

• Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave.

• Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase.

• Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë.

No keywords has been found...

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.
No ratings for this app...

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.