Top Apps

Search for any app

Math Games: Big Bundle

Publisher: Oddrobo Software AB
Price: 8.99 USD
Compatibility: iPhone & iPad

App Rank History

Check out the download rank history for Math Games: Big Bundle in Finland.

Rank History shows how popular Math Games: Big Bundle is in the iOS, and how that’s changed over time. You can track the performance of Math Games: Big Bundle every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Viisi hauskaa ja mukaansatempaavaa matikkapeliä alennettuun hintaan!

TASAPAINOILIJAT
Tasapainoilijat on tasapainoa käsittelevä haastava pulmapeli. Pelissä asetetaan eripainoisia olentoja keinulaudalle tasapainoon, ja samalla monet matemaattiset käsitteet selitetään visuaalisella ja helppotajuisella tavalla. Soveltuu noin yli 9-vuotiaille.

DOCTOR LOWHIGH
Tohtori Lowhigh on nopeatempoinen numeropeli, jossa tavoitteena on järjestää eri esitysten arvot pienimmästä suurimpaan. Soveltuu noin yli 8-vuotiaille. Hauska tapa harjoitella päässälaskua, vertailua ja arviointia.

MATIKKAKUNKKU
Matikkakunkku sopii 10-vuotiaista ylöspäin, ja siinä on sekä yksinkertaisia laskutehtäviä sekä edistyneempiä geometrian, murtolukujen, potenssilaskujen, tilastojen ja yhtälöiden ongelmia.

MATIKKAKUNKKU JUNIORI
Matikkakunkku Juniori sopii n. 6-12-vuotiaille, ja siinä on paljon erilaisia ongelmia ja arvoituksia, aina yksinkertaisista laskutehtävistä ja yhteenlaskusta geometriaan, vertailuun, mittaamiseen ja murtolukuihin.

MATIKKAKUNKKU 2
Matikkakunkku 2 sopii noin 10-vuotiaille. Se on matemaattinen matka, jonka mukaan on pakattu kysymyksiä, arvoituksia ja ongelmia. Pelissä on viisi kaunista maailma, joissa on 125 ainutlaatuista tasoa. Se on myös erinomainen opetuksen työkalu esimerkkeineen, ohjeineen ja ratkaisuineen.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of Math Games: Big Bundle by reading the reviews and checking the rating.

0

0 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.