Mojot A1

Publisher: Vip operator DOOEL
Rating: Not rated yet
Price: Free
Compatibility: iPhone & iPad

App Rank History

Check out the download rank history for Mojot A1 in United States.
Rank History shows how popular Mojot A1 is in the iOS app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Mojot A1 every hour of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - iOS - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.

Мојот A1 ги нуди следните можности:

А1 постпејд корисници:

следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.

А1 припејд корисници:

следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
важност на Вашата SIM картичка,
активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
SOS надополнување од пријател,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.

Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

daoul operaattorisi operatorului

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.
No ratings for this app...

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.