Top Apps

Search for any app

OVERSPORT

Publisher: OVERSPORT LTD
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for OVERSPORT in United States.

Rank History shows how popular OVERSPORT is in the iOS, and how that’s changed over time. You can track the performance of OVERSPORT every hour of every day across different countries, categories and devices.

Discover More After Free Registration!

App Store Optimization

Track top keywords for every app out there, as well as how an app’s search position is trending over time for the keywords that matter.

App Reviews and Ratings

Get important user feedback by exploring App Reviews and Ratings. Slice and dice by version, country, and date range, to discover bugs, track suggestions and improve your app.

Featured

Find out when and where apps have been featured in the different app stores for any day, country, device and section.

App Description

Oversport platforma e vetme sportive televizive shqiptare e cila transmeton ekskluzivisht SERIE A TIM për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës. Oversport mundëson për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit që jetojnë e punojnë në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G/5G.
Me nisjen e sezonit të ri sportiv, OVERSPORT do të transmetojë për ju të gjithë Serinë A Tim për një total prej 10 ndeshjesh ekskluzivë në ditë, të cilës do ti shtohet edhe Liga Skoceze.

ÇFARË SHIKON ME OVERSPORT MOBILE?
Me Oversport , ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk duhet të zgjedhë mes programeve sportive dhe impenjimeve të tjera sepse me Oversport mund t'i shohësh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë në rrugë, autobus, plazh etj. Ju mund te shikoni sportin që dëshironi në çdo kohë në çdo vend me një klikim të vetëm!
Përveç ligave të futbollit SERIE A TIM dhe SPFL, paketa e abonimit përfshin evente e kampionate nga shumë disiplina të ndryshme sportive. Gjithashtu nëpërmjet kanaleve tona do keni mundësinë për të ndjekur filma dhe dokumentar të ndryshëm mbi sportin.
Me "Catch Up" mund të shikoni të gjitha programet e preferuara dhe pas përfundimit të tyre. Live Tv lejon kryerjen e regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.
Paketa e abonimit përfshin dhe Video on Demand me një galeri të pasur me evente të ndryshme sportive. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të perzgjidhni nëntituj në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

Vëmendje:
Oversport mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbsp 3G,4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar mb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje "small screen" në tjetrën duke bërë më parë "log out"(dalje) nga pajisja fillestare.
Shikoni online në telefonin dhe tabletin tuaj.
Sport dhe Turnetë që mund të shikoni në Oversport janë:
• Kampionati i SERIE A TIM
• Liga Skoceze (SPFL)
• Garat e Klubeve CEV (Kampionati evropian i volejbollit)
• Ligat Evropiane CEV, Kualifikimi Olimpik, Gara në plazh dhe dëborë 2021 - 2025
• Turi Botëror i Atletikës 2021-2024
• Turi botëror i lojërave të brendshëm të atletikës
• Maratona Romë & Berlin
• Lojërat Paraolimpike Paris & Pekin
• Turi botëror i (Shoqatës Profesionale të Squash) / (PSA) (Burra & Gra)
• Turi i eSERIA A
• Lajmet e fundit mbi sportin me vetëm një klikim;
• Filmat dhe seritë televizive më të mira nga bota e sportit;

Kujdesi ndaj Klientit:
Operatorët tanë janë në dispozicion online Non-Stop 24/7 Facebook/Twitter/Instagram. Mob: (355) 69 349 6564 | Viber/Whatsapp: (355) 69 349 6564 | Email: info@oversport.al.

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app? The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of OVERSPORT by reading the reviews and checking the rating.

0

0 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.