Welcome to App Annie!
Here you can find everything there is to know about PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) and millions of other apps. Sign up for free and learn more about the apps you care about, competitor insights and what’s happening in the app industry.

PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA)

Price: Free
Compatibility: iPhone & iPad

App Rank History

Check out the download rank history for PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) in Malaysia.
Rank History shows how popular PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) is in the iOS app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) every hour of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - iPhone - Malaysia
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Bagaimana anda mengekalkan kesihatan apabila kita semua berbeza?

Setiap orang diciptakan unik, dan Pulse by Prudential sedar tentang perkara ini.

Dengan menawarkan pandangan dan solusi kesihatan berdasarkan keperluan diri sendiri. Dikuasakan oleh teknologi AI, Pulse merupakan aplikasi kesihatan dan kecergasan yang menggunakan data untuk memahami keperluan unik untuk membantu perjalanan anda menjadi sihat.

PEMBANTU KESIHATAN PERIBADI ANDA

* Penilaian Kesihatan - Lengkapkan penilaian kesihatan dalam talian dan dapatkan maklumat pandangan kesihatan melalui Kembar Digital anda.
* Semakan Simptom - Fahami simptom anda dengan lebih mendalam dan kenali sebab-sebab, keadaan serta isu-isu dengan maklumat yang mudah difahami apabila anda menjawab serangkaian soalan oleh Chatbot berkuasa AI kami. Jadi, sama ada sakit dada, tahap kolesterol yang membimbangkan, migrain, sakit kepala atau demam - bantuan kini di hujung jari anda.
* Rundingan Dalam Talian - Khidmat doktor walaupun pada ketika anda tidak larat. Buat panggilan video di mana-mana jua.
* Carian Klink dan Hospital Berdekatan - Dapatkan lokasi klinik, hospital dan pakar perubatan terdekat berdasarkan lokasi anda.
* Fakta dan Tips Kesihatan - Sama ada anda memerlukan panduan pemakanan untuk kondisi spesifik seperti kencing manis, obesiti, kolesterol tinggi dan berat badan turun, atau tips untuk menjalani kehidupan seimbang dan aktif, Pulse dapat membantu dalam memperbaiki gaya hidup anda dengan kandungan yang mudah lagi berguna tentang kesihatan, kecergasan, perubatan, nutrisi dan pemakanan.

CABAR KEMAMPUAN DIRI DAN KEKALKAN MOTIVASI

* Ingin mencabar diri? Ambillah cabaran kecergasan setiap minggu untuk menjadi lebih sihat dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran yang disediakan.
* Ikuti progres anda dengan penjejak kecergasan yang mengimport data kesihatan daripada aplikasi dan gajet kesihatan yang anda gunakan. Peranti pengesan kesihatan dan kecergasan yang disokong termasuk Apple Health, Fitbit serta Google Fit bagi pengguna iOS. Lebih banyak peranti pengesan seperti Samsung, Garmin dan Strava akan turut disertakan dalam kemas kini aplikasi kami yang akan datang. Nantikannya!

DAPATKAN MAKLUMAT DI MANA JUA ANDA BERADA

* Amaran Hotspot Denggi - Kekal di hadapan dan ketahui kawasan hotspot denggi berdasarkan lokasi andasehingga 3 bulan lebih awal.
* Solat Insan - Dapatkan notifikasi waktu mula dan akhir solat walau di mana anda berada.

MENGAPA PILIH PULSE?

* Pulse by Prudential tersedia untuk semua! Ya, untuk semua (termasuk anda juga). Anda boleh muat turun dan menggunakannya secara percuma. Perkhidmatan Rundingan Doktor dalam talian akan dikenakan caj sebanyak RM10/sesi dikenakan bagi bukan pelanggan Prudential manakala ianya percuma untuk pelanggan sedia ada Prudential.
* Solusi kesihatan dan kecergasan mudah tersedia untuk satu platform buat anda.
* Dikuasakan oleh teknologi terkini AI.
* Menawarkan pandangan dan maklumat mengenai berdasarkan kondisi kesihatan anda.

Kami akan sentiasa menambahbaik aplikasi ini. Oleh itu, nantikan lebih banyak ciri akan datang! Kami ingin mendengar sebarang maklum balas anda tentang aplikasi ini! Dengan cara ini, kami dapat mempertingkatkan mutu perkhidmatan kami supaya ia boleh memudahkan anda untuk menjaga kesihatan diri. Jadi, tinggalkan mesej di tab maklum balas dalam aplikasi kami.

doctors on line doctors online health online online dr online health online medical check symptoms health clinic hubungi prudential doctor finder measure pulse medical checker online doctors app symptoms checker wellness workout health services wellness coach wellness app hospitals

App Store Optimization

What words do people use when trying to find an app?
The right keywords can help an app to get discovered more often, and increase downloads and revenue. App Annie tracks millions of keywords so you can get more downloads for your app, and understand what keywords your competitors are using.

App Reviews and Ratings

Find out what users think of PULSE BY PRUDENTIAL (MALAYSIA) by reading the reviews and checking the rating.
3.7
47 ratings

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.