Welcome to App Annie!
Here you can find everything there is to know about Christmas Roller Coaster and millions of other apps. Sign up for free and learn more about the apps you care about, competitor insights and what’s happening in the app industry.

Christmas Roller Coaster

Rating: Not rated yet
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for Christmas Roller Coaster in United States.
Rank History shows how popular Christmas Roller Coaster is in the Windows Phone app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Christmas Roller Coaster of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Windows Phone - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Kerstmis Roller Coaster

Geniet van het plezier van het Spannende Drive van Kerstmis Roller Coaster op deze kerst!

Hier presenteren wij voor u de hele kerst Roller Coaster Drive. De meest unieke en spannende spel van 2017, het evenement van Kerstmis. Dus waar wacht je nog op? Laten we een rit van nemen en prachtige bewegingen op Kerstmis Roller Coaster op deze kerst!

Het berijden van een Roller Coaster is altijd een plezier en opwinding. Geniet van de vleierij van het recreatiecentrum en hebben een grote mate van plezier. Deze gekke achtbaan spel bevat een aanzienlijke mate van nieuwe componenten en verleidelijke omgeving. Een zeer unieke ervaring. In deze afleiding is dat in het geval dat u de sensatie rit met een hoog rijdt dan kun je terugvallen op kruispunt richt en op de off kans dat je rijdt op lage snelheid dan kinderen konden het niet waarderen zo test je servet rijden vaardigheden met deze dolle rit head honcho. Kerstmis Roller Coaster heb Milieu is uitzonderlijk verslavend in het licht van het feit dat het wereld, ruimte, stad en stop te zien scènes. Kinderen zullen de rit van deze servet magnaat in gevleugelde wezens en hete lucht springkussens waarderen.
Deze kerst, zorgen we ervoor dat je geen spelbreker minuut zult hebben. Om uw kerst gelegenheid niet zozeer saai maar meer energie-, hoe zit we uw kerst geesten hoog met deze spannende sensatie. Ruimschoots de gelegenheid heeft al voorbij die je krijgt aangeboden met dit enerverende achtbaan ooit. Dit is de beste in de lucht reproductie amusement ooit en het aanzien controleer je capaciteiten om de sensatie rit verwerken bij zulke hoge snelheden tijdens het gebruik van gevaarlijke bochten.
Houd uw reizigers veilig zijn en hun kerst niet vernietigen door het verkrijgen van de baan. Plotselinge rassen in het verhogen van de snelheid en gestalte kan u dat doen. Buitengewoon en gestroomlijnde vertegenwoordiging en de activiteit maakt het veel meer uniek en zal waarschijnlijk de leegte te vullen van je esthetiek met de fijne perspectief van het ontwerp dat u kunt krijgen voor niets.
De mooiste en centrale geluidskwaliteit effecten worden opgenomen in deze afleiding. Van piepende geluid van remmen om de donderende van de motoren, elk stabiel is zo uniek als je kunt krijgen. Heerlijke landschap rond is het zaak dat de betovering veel meer verbetert.
Krijg geregeld en beginnen met het spelen van dit prachtige spannende kerst achtbaan rijden deze gelegenheid. Onze ontwerpers hebben gegarandeerd dat je het lastig van stollen niet krijgt of het attractiepark gestopt met werken. Je moet gewoon downloaden het vermaak eerste, zodat u kunt tegenkomen wat u afwezig bent.
Spannende rit surge testsysteem is een krankzinnige bewegende thrill ride afleiding met scherpe bochten en gevaarlijke bezuinigingen. Bedien uw dolle rit snelheid swinging weg van dreiging te houden en te waarderen snelle en woedende speed sensatie rit met echte recreëren rijden onderneming. Spannende rit surge testsysteem geeft u een buitengewoon spannend 2016 ervaring met kerst achtbaan die je wat tijd onlangs tegenkomen. Dus we moeten stap in de meeste enterprise spannende rit en krijg duidelijk krankzinnig met spannende attracties te zijn. Waarderen extreme plezier van krankzinnige snelheid en krijgen een echte fixatie van Kerstmis Roller Coaster Drive op deze kerst 2016....

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.