Welcome to App Annie!
Here you can find everything there is to know about Notesz and millions of other apps. Sign up for free and learn more about the apps you care about, competitor insights and what’s happening in the app industry.

Notesz

Publisher: FábiánTamás
Rating:
Price: Free

App Rank History

Check out the download rank history for Notesz in United States.
Rank History shows how popular Notesz is in the Windows Store app store, and how that’s changed over time. You can track the performance of Notesz of every day across different countries, categories and devices.
Download Rank - Windows Store - United States
Last WeekThis Week
No rank data for last week
This weeks data is available for free after registration.
To see this weeks data up to the last hour.

Discover More After Free Registration!

Sign up for free and get unlimited access to rankings, reviews, ratings, keywords and more.

App Description

Notesz egy egyszerű, könnyen használható jegyzetelő alkalmazás.

Az applikáció segítségével játszva bármikor készíthet feljegyzéseket hordozható, illetve asztali számítógépén, mely segítségére lehet a mindennapi munkahelyi, iskolai és egyéb feladatai során.

A program indítását követően a már meglévő jegyzeteit láthatja, továbbá új jegyzetet készíthet. Ezt megteheti az Új jegyzet gomb megnyomásával, vagy csak kezdje el gépelni az új jegyzetének címét és máris a következő oldalon találja magát.

Jegyzet:
Feljegyzésének adhat címet, beállíthat hozzá emlékeztetést, megjelölheti a készítésének helyszínét és a Tag-ek segítségével megjelölheti őket azok típusa szerint.

Emlékeztető/Csempe:
- Az emlékeztetővel ellátott jegyzet a beállított időpontban értesíteni fogja egy oldalról beúszó Notification-ön keresztül, melyre rákattintva rögtön a szóban forgó feljegyzéshez navigálhat.
- Mindemellett a legutóbbi emlékeztető a Start menüben az alkalmazás csempéjén is megjelenik.

Rendezés/Törlés/Keresés/Megosztás:
- Az alkalmazás főképernyőjén két megjelenítés között választhat: Tag-ek szerint csoportosítva, vagy vegyesen szortírozatlanul. Ezt a rendezést az alsó oldalsávban található gombok segítségével végezheti el.
- Amennyiben törlésre kerül a sor, az egy, vagy több kiválasztott elemet szintén az alsó oldalsávban található Törlés gomb segítségével törölheti.
- A jegyzetelő beépül a rendszer keresőjébe is, így a megszokott módon kereshet a jobb oldalsáv Kereső gombjával jegyzet címe, jelölő és helyszín szerint.
- A más számára is relevánsnak tartott jegyzetét szintén, a megszokott módon megoszthatja más alkalmazásokon keresztül a jobb oldalsáv Megosztás gombjával.

Learn everything about millions of apps and what’s happening in the app industry with App Annie.