Top des applis

Search for any app

gjirafaVideo TV

Éditeur: Gjirafa, Inc.
Prix: Gratuit

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour gjirafaVideo TV en États-Unis.

L'Historique des classements indique la popularité de gjirafaVideo TV sur TV Store app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de gjirafaVideo TV pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Optimisation pour les app stores

Suivez les mots-clés les plus performants pour chaque app référencée, ainsi que les tendances de recherche d'une app au fil du temps pour les mots-clés déterminants.

Évaluations et notes de l'appli

Obtenez des retours d'utilisateurs importants en parcourant les évaluations et les notes des apps. Recoupez les données par version, par pays et par plage de dates pour découvrir des bugs, suivre les suggestions et améliorer votre app.

Contenus phares

Découvrez où et quand les apps ont été référencées sur les différents app stores par jour, pays, périphérique et catégorie.

Description de l'appli

gjirafaVideo TV app - Platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video.

Vendi ku mund të shikoni video të ndryshme vendore për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera.

Shiko video kudo dhe kurdo, nga telefoni, tableti, laptopi, kompjuteri, e televizori.

Të mirat që ofron aplikacioni gjirafaVideo:

- Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo

- Serialet më të shikuara shqiptare si: Schengen Visa, Beni, Stupcat, Kafeneja Jonë, Ekspertiza

- Filma vendor nga QKK dhe prodhues të ndryshëm

- TapQuiz – Quizi i popullarizuar, inovativ e interaktiv.

- Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare

- Live TV 24 orë

- Aplikacion interaktiv përmes komenteve e votimeve

- Opsioni “Share” që të shpërndani videot në platforma të ndryshme apo mes shoqërisë

- Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë

- Përmes butonit “Ndjek” nuk ju humbet asnjë prodhim i ri

- Njoftime në ‘notifications’ për çdo lansim të ri

- gjirafaVideo Premium – ku për vetëm 1 euro në muaj ju mund të ndiqni prodhime ekskluzive, pa reklama, me kualitet të lartë, e mundësi shkarkimi

- Mundësia që të vlerësoni videot dhe të lini përshtypjet tuaja

- Kyçje shumë e lehtë përmes telefonit tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:

- https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise

- https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ? Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Évaluations et notes de l'appli

Découvrez ce que les utilisateurs pensent de gjirafaVideo TV en lisant les évaluations et en consultant la note.

0

0 notes

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.