Top des applis

Search for any app

Bogga Klokke norsk: Lær klokka

Éditeur: Boggatap
Prix: 5.22 USD
Note:

Historique de classement des apps

Consulter l'historique des classements de téléchargement pour Bogga Klokke norsk: Lær klokka en France.

L'Historique des classements indique la popularité de Bogga Klokke norsk: Lær klokka sur Google Play app store et son évolution au fil du temps. Vous pouvez suivre la performance de Bogga Klokke norsk: Lær klokka pour chaque heure de chaque jour sur différents pays, catégories et appareils.

Découvrez-en plus après l'inscription gratuite !

Optimisation pour les app stores

Suivez les mots-clés les plus performants pour chaque app référencée, ainsi que les tendances de recherche d'une app au fil du temps pour les mots-clés déterminants.

Évaluations et notes de l'appli

Obtenez des retours d'utilisateurs importants en parcourant les évaluations et les notes des apps. Recoupez les données par version, par pays et par plage de dates pour découvrir des bugs, suivre les suggestions et améliorer votre app.

Contenus phares

Découvrez où et quand les apps ont été référencées sur les différents app stores par jour, pays, périphérique et catégorie.

Description de l'appli

Lær barna klokka på NORSK - på en ny, enkel og gøyal måte! Bogga Klokke er en norskprodusert, digital leke og et fargerikt hjelpemiddel for å lære tiden. Anbefalt av Kiddly.no og Tek.no.

Her kan barna utforske alle sidene ved klokka, og lære å tyde timer og minutter. Perfekt for lek og undervisning i barnehage og skole, så vel som hjemme.

Appen er skreddersydd norske forhold siden vi leser klokka på en annen måte enn for eksempel i England - vi sier f.eks. ikke 20 minutter over tre, men ti på halv fire. Barna blir kjent med klokka på en interaktiv og intuitiv måte: Snurr på viserne, lytt til klokkeslett, se hvordan dag og natt endrer seg og lær sammenhengen mellom analog og digital klokke.

INNEHOLDER:
• Fargerike, interaktive klokker
• Søt figur som forklarer inngående om klokka på norsk
• Illustrert bok om klokka
• Puslespill der du setter sammen en klokke
• Fargeskrin for å fargelegge klokka, samt kamera for å ta bilde
• Ikke noe stress, bare lek og oppdager-moro
• Originalt, fargerikt design
• Ingen tredjeparts reklame
• Ingen "Kjøp i Program"

Bogga Klokke er en app fra prisbelønte, norske Boggatap og passer barn fra 4 år og oppover. Morsom og enkel, med fokus på det pedagogiske - uten forstyrrende elementer som reklame.

OM BOGGATAP:
Boggatap er et lite, uavhengig spillstudio med hovedsete i Oslo. Vi spesialiserer oss på apper for barn, gjerne med en pedagogisk vri. Målet er å skape læring gjennom kreativ atspredelse - digitale leketøy som skal invitere både barna og foreldrene til å leke sammen. Boggatap fokuserer på trygg og inpirerende lek og har derfor verken tredjeparts reklame eller "kjøp i app"-ordninger. Vi samler heller ikke inn noe personlig data fra brukeren. De eneste lenkene til internet finner inne i "foreldre-sonen" som er sikret med en "foreldre-lås", altså utenfor barnas umiddelbare rekkevidde. Boggataps apper er med i "KNOW what's inside" - et program skapt av MOMs with apps og ACT som er en redaksjon av foreldre og pedagoger som leter etter trygge apper for barn, fri for reklame.

VI LYTTER
For å lage gode pedagogiske apper, er vi helt avhengig av innspill fra dere. Gi oss gjerne stjernevurderinger for å fortelle oss og andre når vi gjør en god jobb, og kom med tilbakemeldinger på tanker og innspill på forbedringer til contact@boggatap.com.

Optimisation pour les app stores

Quels mots les gens saisissent-ils lorsqu'ils cherchent une appli ? Les bons mots-clés peuvent aider une appli à se faire connaître, ce qui augmente les téléchargements et le chiffre d'affaires. App Annie suit des millions de mots-clés afin que vous puissiez augmenter les téléchargements de votre appli et savoir quels mots-clés vos concurrents utilisent.

Évaluations et notes de l'appli

Découvrez ce que les utilisateurs pensent de Bogga Klokke norsk: Lær klokka en lisant les évaluations et en consultant la note.

3.7

6 notes

Découvrez tout sur des millions d'applis et l'actualité de l'industrie des applis grâce à App Annie.